JEG ELSKER MAD… ! IN’ LOVE

4. juli 2014

Hej bloggen.

Som i godt nok ved, at jeg tit poster mad-billeder på min instagram -profil er, at jeg elsker mad! Os for, at vise hvad da er sundt at spise. Mange tror, at det er dyrt at spise ” lækkert” Og det er det sikkert også, hvis man handler ind hos de forkerte steder.. Man behøver jo ikke, at købe økologiske – varer for, at det skal være godt? Salat kan man jo, gør’ lækkert som man vil Idag, købt jeg ” babe mix – salat” og det kan koste alt fra 10 – 15 kroner og alt det grønnere er jo ikke dyrt.. Jeg handler selv ind hos Bilka sometimes, f.esk hvis de har meget på tilbud.. HAHA! Ellers handler jeg mest ind hos Netto, Rema eller Lindl (det er max billigt!!) Også, behøver man jo ikke at bruge alt på engang.  Idag stod menuen på: Salat, kartofler (med salt, peber, olivenolie  og basilikum / krydderi) Og steak – bøffer fra slagterne, som faktisk er billigere + meget mere lækre kød ind supermarkeder.. Elsker ihvertfald, at hygge mig omkring maden! Så sundt så muligt og til en god pris! Love H.

foto 1 (5)

foto 2 (5)

    Skriv en kommentar