PÅ DEN IGEN.. ! I LOVE SUMMER.

9. juli 2014

Hej bloggen!

selvom jeg faktisk er syg (er dog ved, at blive bedre) Så tog jeg mig sammen til, at få trænet igen idag. Det er et helved, at træne eller være aktiv i dette vejr her! Det er så lummert og nasty.. Jeg svinget mig rundt og lavet end masse sjove øvelser! Mave-øvelser, engelhop og mange flere! Jeg vil bare føle, at jeg ikke bare sidder og tager på i ferien! Kender i det? Måske er det bare mig som er – hysterisk.. Anaways, så sidder jeg lige nu og nyde en skyr med pære og banan.. Efter et dejligt bad!

Processed with VSCOcam with a4 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

 • Svar
  Anna Mortensen
  19. maj 2015 at 21:02

  Jeg elsker at følge med på din Instagram, youtube og snapchat og det hele! jeg elsker at se dine videoer på youtube! Man bliver ALDRIG træt af at høre på dig eller se på dig!
  Jeg elsker dig virkelig!
  Og jeg elsker at læse dine historier igen og igen!
  Jeg håber vi mødes en dag! En dag du kommer til Viborg!
  Det var mig og nogle veninder, at Jesper sendte en snap af i dag
  Jeg håber du vil blive ved med at blogge som du gør nu, og blive ved med at lægge videoer ud på YT!☺️ Jeg elsker at se dem!
  Knus Anna❤️

  • Svar
   hamsayassin
   19. maj 2015 at 21:11

   Hvor er du skøn! Det betyder så meget <3

Skriv en kommentar