HJÆLP MED AT FINDE ULRICH KJELDSEN! SE LIGE HER!!

11. juli 2014

HJÆLP MED AT FINDE ULRICH KJELDSEN.

Hej bloggen.

Jeg modtog denne besked, som jeg bare blev helt rørt,af..

_____________________________________________________________________________________________________

Jeg har sendt invitation til at lede, men man leder alle dage og man møder bare op – men godt at følge gruppen, så man kan se hvilke dage der ledes, men man kommer bare og så går man i hold med en som fører an. Jeg har også sendt indslag fra Lorry. Jeg kan ikke få lov at sende billede af ham, min mobil driller mig. Jeg har inviteret dig til gruppen, kunne du evt tage billedet derfra. Og igen det er vigtigt det ikke er børn og at de er minimum 18 år. Har du brug for flere Info. Man har fundet hans bil ved hareskoven og man mistænker han har taget livet af sig selv, han var nemlig i en meget deprimeret tilstand. Hele familien leder og venner og masser der ikke kender ham. Godt der findes næste kærlighed, tak Hamsa. Knus!

_______________________________________________________________________________________________________

Jeg blev så rørt, af denne besked! Det så øv, at folk bare forsvinder!Jeg vil med glæde hjælpe med, at dele budskabet omkring Ulrich Kjeldsen..

I KAN SE GRUPPEN LIGE ( HER ) + I MÅ MEGET GERNE SKRIVE I GRUPPEN HVIS I VED NOGET! TAK PÅ FORHÅND.

457512_10150845289664415_767692149_o

    Skriv en kommentar