SHOPPING DAY AND SUMMER-TIME.

11. juli 2014

Hej bloggen.

Nyder i det gode vejr derude? Det er så lækkert her! Update fra dagen idag.. Jeg vågnede op klokken 6 i morges og havde store problemer med at falde i søvn! Øv altså.. Jeg faldt søvn igen og vågnede klokken 9. Michelle og jeg, tog ned i byen og shoppede lidt makeup og diverse ting,  som vi manglede.. Synes altid, at man mangler noget!! HAHA! Jeg tager en pause fra træning idag.. Skal bare nyde dagen og det fantastiske vejr! I kan se hvad jeg fik købt herinde.. Michelle og jeg var også inde og få en is.. Så lækkert altså!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Der vi var inde og få is.. Jeg tror aldrig, at jeg har nydt en is som denne! Holy- shit! Det var bare godt… Tiltrængt! Elsker seriøst bare sommer.. Kærlighed!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Jeg fik købt det her..  And more makeup fra elf cosmetics. jeg fik købt den samme bronze igen! Jeg er nemlig blevet så glad for den! Også  købt jeg en ny børste fra elf (den er så godt til næsten ingen penge!!)  Face Brush – hedder denne og fik  nemlig også købt en anden brush, her den anden dag. Jeg ville også lige prøve deres læbestift! 

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Kender i til disse W7 Chunky LipsLækre bløde læbestifter i tyk pencil form med smart tvist up funktion. Har en flot dækkeevne og er rig på pigmentering. De koster kun 29. kroner! Og valgt farven ” Sumptuous” Jeg fandt dem i en butik her i byen.. Men i kan også købe dem lige HER.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

foto

 • Svar
  M. A
  11. juli 2014 at 15:16

  Godt indlæg;). Sikke nogle spændene produkter, du har købt dig i dag. Vidste ikke, at man kunne få så billige produkter! Skal helt sikkert prøves, er studerende, så økonomien er lidt stram.. Glæder mig til dit næste indlæg:). Ha’ en god weekend.
  Vh. M. A

  • Svar
   Hamsa Yassin
   11. juli 2014 at 15:19

   Hvor er du sød! Ja, det er så billigt! Næsten lige til, at overskue! <3 Kram

 • Svar
  M. A
  11. juli 2014 at 15:16

  Godt indlæg;). Sikke nogle spændene produkter, du har købt dig i dag. Vidste ikke, at man kunne få så billige produkter! Skal helt sikkert prøves, er studerende, så økonomien er lidt stram.. Glæder mig til dit næste indlæg:). Ha’ en god weekend.
  Vh. M. A

  • Svar
   Hamsa Yassin
   11. juli 2014 at 15:19

   Hvor er du sød! Ja, det er så billigt! Næsten lige til, at overskue! <3 Kram

Skriv en kommentar