HJERTESTIEN ER IN’ LOVE..♥

12. juli 2014

Hej bloggen!

Nyder i lørdagen? Det gør’ jeg ihvertfald! Jeg har været ude ved hjertestien med Michelle og gå 6 ,1 kilometer. Det var så dejligt! Udover, at mine fødder gør’ ekstremt ondt lige nu! Har nemlig fået mig et par’ trælse vabler.. Øv! Jeg vil langt hellere’ gå disse ture og bruge kroppen her i ferien end, at skulle stå og træne i det her vejr! Jeg forbrændt lidt over 400. kalorier under turen.. (Det tog cirka 1 times- tid)  Nu skal dér ryddes op, vaskes tøj og handles ind.. wuhu?! Vi blogges ved.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Jeg er seriøst blevet en natur- freak.. haha! Elsker bare, at se på udsigter og lufte end masse tanker ud! Også er det jo godt for sjælen, at lufte sit sind ud..

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

 • Svar
  M. A.
  12. juli 2014 at 14:36

  Haha, mega godt indlæg, men ærgerligt med vablerne. Det er en god motivation til mig. Må hellere få kondiskoene på og få pulsen op, på en dejlig gåtur. Go’ weekend.

 • Svar
  M. A.
  12. juli 2014 at 14:36

  Haha, mega godt indlæg, men ærgerligt med vablerne. Det er en god motivation til mig. Må hellere få kondiskoene på og få pulsen op, på en dejlig gåtur. Go’ weekend.

Skriv en kommentar