SÅ MANGE TING PÅ ÉN GANG..

juli 15, 2014

foto 5 (2)

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Hej bloggen.

Nyder i regnvejrs-dagen? Det regner stadig lidt her (på de mest mærkeligste tidpunkter, you know!!) Udover det, så skinner solen ret meget indeni mig for tiden! I’m so happy my dears! Der sker så meget for tiden, og igår skrev jeg under på et nyt kontrakt til noget stort… Arrgh! Vil ønske, at jeg bare kunne skrive hvad det er, men det må jeg desværre ikke!! Men det kommer meget snart!! Glæder mig! Som jeg har skrevet om førhen, må jeg ikke fortælle for meget om de igangværende projekter, sådan er det i denne verden, hvilket jeg og efterhånden er blevet vant til…  Dagen er blevet brugt på at slappe af og et hurtigt smut ned i byen med Michelle, hvor vi fik is.. Nam nam!  Jeg smutter igen! Vi blogges ved!

 • Reply
  Maja
  juli 15, 2014 at 2:36 pm

  Dejligt, at du trods vejret, har nydt din dag.
  Gode billeder;)

  • Reply
   Hamsa Yassin
   juli 15, 2014 at 2:40 pm

   Hej søde 🙂
   Tak for dine fine ord! Håber, at du nyder ferien! Hvad laver man på sådan en dag? Kys <3

 • Reply
  Maja
  juli 15, 2014 at 2:36 pm

  Dejligt, at du trods vejret, har nydt din dag.
  Gode billeder;)

  • Reply
   Hamsa Yassin
   juli 15, 2014 at 2:40 pm

   Hej søde 🙂
   Tak for dine fine ord! Håber, at du nyder ferien! Hvad laver man på sådan en dag? Kys <3

Leave a Reply