DANIEL WELLINGTON / WATCHMEN.DK (MY NEW IN)

18. juli 2014

Hej bloggen!

Jeg har længe ønsket mig dette ur fra Daniel Wellington, og nu har jeg endelig fået den! Watchmen har nemlig fået disse ure ud på deres webshop. Jeg bestilte uret i onsdags, og den var allerede hos mig igår! I kan forresten gå ind Daniel Wellington’s ure på deres shop – Daniel Welling Ure. Desuden var de fornylig med i ” TV-midt-vest” Dér har de fået en kæmpe succes med deres hjemmeside! Kæmpe respekt til dem, og fedt at se unge iværksættere fra de midt-jyske!  (Er jo nemlig selv, herfra!!) Hehe.. Hvad synes i om uret?

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Hvis man allerede har uret – kan man altid skifte remmen på den.. Hvilket jeg nok selv gøre på et tidspunkt! Se alle Daniel Wellington’s rammer. 

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Sponsoreret af Watchmen.

 • Svar
  Nikolaj
  18. juli 2014 at 13:21

  Sikke et flot ur, du har fået dig. Har længe været på udkig efter et nyt ur. Kunne da godt være, at jeg lige skal ind på deres hjemmeside og kigge mig lidt omkring. Tak for indlægget;)

  • Svar
   Hamsa Yassin
   18. juli 2014 at 13:37

   Hej med dig! 🙂 ja det er så flot! 🙂 Du kigger bare løs!

 • Svar
  Nikolaj
  18. juli 2014 at 13:21

  Sikke et flot ur, du har fået dig. Har længe været på udkig efter et nyt ur. Kunne da godt være, at jeg lige skal ind på deres hjemmeside og kigge mig lidt omkring. Tak for indlægget;)

  • Svar
   Hamsa Yassin
   18. juli 2014 at 13:37

   Hej med dig! 🙂 ja det er så flot! 🙂 Du kigger bare løs!

Skriv en kommentar