SÅ DEJLIGT AT TRÆNE..! (TIPS)

18. juli 2014

Hej bloggen!

Igår nævnt jeg omkring min træning og mad på min instagram (@hamsayassindk) Hvor jeg skrev, at det ikke var nemt at træne her i sommerferien, og man godt kunne komme til at spise lidt for usundt..! Jeg har da trænet lidt her i juli måned og brugt min krop meget.. F.eks ved at gåture på omkring  6 kilometer af gangen. Ellers har jeg brugt hulahop-ringen en del gange.. Jeg  er ikke fan af og træne for tiden fordi, jeg også synes man skal nyde livet…! Selvom jeg alligevel kan få dårlig samvittighed, når jeg sidder og spise slik eller den slags.. Jeg fik bare lyst til og træne idag! Gik ud i haven og svang hulahop-ringen rund om mig imens solen skinnede højt!! Der sveder man nemlig ekstremt meget ud.. Hm! Husk, at drikke end masse vand og gå nogle lange ture med musik i ørene.. (lidt fart på ikke?) Så ” træner” du også på en måde!

VI BLOGGES VED MY DEARS!

________________________________________________________________________________________

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

 • Svar
  Signe
  21. juli 2014 at 6:24

  Jeg har selv en hullehop ring, men er faktisk i tvivl om hvordan den virker på kroppen. Hvad hjælper den for? 🙂

  • Svar
   Hamsa Yassin
   21. juli 2014 at 9:01

   Hej søde 🙂
   Den hjælper med at tabe ens fedt på maven og siderne <3

 • Svar
  Signe
  21. juli 2014 at 6:24

  Jeg har selv en hullehop ring, men er faktisk i tvivl om hvordan den virker på kroppen. Hvad hjælper den for? 🙂

  • Svar
   Hamsa Yassin
   21. juli 2014 at 9:01

   Hej søde 🙂
   Den hjælper med at tabe ens fedt på maven og siderne <3

Skriv en kommentar