TID TIL SKØNNE VENNER / LØRDAG

26. juli 2014

Hej bloggen.

Nu hvor jeg næsten ikke kunne sove i nat (IGEN!!!) så stod jeg faktisk alligevel op ved en 9-tiden. Det vil sige, at jeg faktisk kun havde fået 4-timers søvn..! Og, det er nemlig anden nat i træk, hvor jeg ikke kan sove.. Nok om det! Min søde veninde Anastassia, kom forbi,  vi hyggede og snakkede  (hun er gravid!) Så fantastisk, at ens venner skal til og ha’ børn nu..! Min bedsteveninde Luise (som også er gravid) kommer om imorgen! Er lykkelig på deres vegne og ønsker dem alt held og lykke!

Processed with VSCOcam with m3 preset

Senere på dagen tog jeg om til min gode ven Andreas, som også er gay..! Det nu dejligt, at ens race også bor i denne by. Vi hygge os med vin og han bagte en super lækker chokoladekage til os, som jeg har fået med hjem (TAK ANDREAS!!) Jeg er kommet hjem igen, og i aften skal jeg bare fede den på sofaen.. Relax-weekend!

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

 • Svar
  Ida
  26. juli 2014 at 16:51

  Hej Hamsa. Dejligt med en venne dag, de ser utrolig søde ud:). Og forresten, mega gode billeder!
  Krammer fra Ida.

 • Svar
  Ida
  26. juli 2014 at 16:51

  Hej Hamsa. Dejligt med en venne dag, de ser utrolig søde ud:). Og forresten, mega gode billeder!
  Krammer fra Ida.

 • Svar
  Andreas
  26. juli 2014 at 17:40

  Selv tak. 😀

  jeg sider og feder den af med den der kage ik, og ver ved at død den er så god. og så smutter jeg ud i skoven snart og sover

  • Svar
   Hamsa Yassin
   26. juli 2014 at 19:10

   Det var så hyggeligt honey!! 😀 Er i taget ud i skoven?! Det kommer jo til og regne!

 • Svar
  Andreas
  26. juli 2014 at 17:40

  Selv tak. 😀

  jeg sider og feder den af med den der kage ik, og ver ved at død den er så god. og så smutter jeg ud i skoven snart og sover

  • Svar
   Hamsa Yassin
   26. juli 2014 at 19:10

   Det var så hyggeligt honey!! 😀 Er i taget ud i skoven?! Det kommer jo til og regne!

 • Svar
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  26. juli 2014 at 22:09

  Lyder dejligt 😀
  Du er ikke den eneste med sove problemer!
  Jeg sover også først ved 4-tiden og vågner tidligt igen. Pheeew! God lørdag/søndag <3

 • Svar
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  26. juli 2014 at 22:09

  Lyder dejligt 😀
  Du er ikke den eneste med sove problemer!
  Jeg sover også først ved 4-tiden og vågner tidligt igen. Pheeew! God lørdag/søndag <3

Skriv en kommentar