NIVEA ANMELDELSE: LAURA S.

29. juli 2014

Hej alle sammen!

Husker i at jeg lavet en instagram – konkurrence for noget tid siden, af 3 produkter fra Nivea? Laura Kirstine Svangård var en, af de heldig vinder og har testet produkterne af.

_________________________________________________________________________________________________________________

Skrevet af Laura Kirstine Svangård.

Jeg skal lave 3 anefalinger/ beskrivelser af 3 skønne produkter fra Nivea – Først og fremmest så har jeg altid være utrolig glad for mærket Nivea da det er et mærke som passer godt på din hud osv. Og så har jeg bare altid været vildt med Nivea´s milde dufte som deres produkter har! 

Body Lotion Firming:

Body Lotion Firming er en helt fantastisk creme – jeg har brugt den i snart en måned og jeg kan se store forandringer der hvor jeg har brugt cremen! Jeg bruger ofte cremen på mine ben – den giver mine ben et sundt og lækker look som gør man har lyst til at vise sine ben frem i en kjole eller et par shorts – Cremen giver huden den fugt den har brug for og samtidig med det reparere den huden godt! Den får din hud til at se sund og blød ud – og det bliver huden selvfølgelig også! Jeg kan klart anbefale denne Body lotion da den virkelig giver din hud et udseende som stråler sundhed og gør din krop max klar til sommeren og en tur på stranden!

DSC_0868

Hand Cream Anti age:

Hånd cremen er lige til at have med i tasken! Perfekt størrelse og der er massere af produkt i flasken! Hånd cremen giver dig den flotte hud på hænderne som alle drømmer om – Prikken over i´et efter en manicure er klart at bruge håndcremen som bare lige giver det sidste pift til nogle smukke og sunde hænder! Hånd cremen er et must i tasken. Jeg har min hånd creme med over alt! Den redder altid en hvis man har lidt tørre hænder og så er det bare lækkert at have bløde hænder. Cremen hjælper dig med at få nogle lækre og sunde hænder! Den er et must året rundt! Perfekt til at gøre hænderne sommer lækre men også perfekt til om vinteren hvor man let får tør hud og sprækker på hænderne og så har den bare en virkelig lækker og mild duft! Den kan klart anbefales!

Cellulite Gel-Cream – Firming:

Jeg har valgt at lade min mor bruge denne her og har kun fået meget positive tilbage meldinger omkring den! Min mor siger den virkelig giver en lækker hud på mave og lår og den kan klart anbefales – den giver denne lækre elastiske hud som er blød og ser sund ud! Så den er også et klart must – denne creme er dog nok til en lidt ældre alders gruppe da den mindsker appelsinhud som det bliver kaldt på godt dansk – men endnu engang alle kan bruge den og den giver som sagt denne meget sunde og lækre hud!

DSC_0878

Sponsoreret af Connect Communication / Nivea Danmark .

 • Svar
  Rojin
  5. marts 2015 at 15:06

  Sone

 • Svar
  Rojin
  5. marts 2015 at 15:06

  Sone

Skriv en kommentar