SÅ SLUTTER JULI-MÅNED SNART..!

29. juli 2014

Hej bloggen.

Så slutter sommerferien jo snart.. Eller jeg har ihvertfald 3 -4 uger endnu (heldigvis!!) Juli- måned har altid været mit yndlings måned. Sommer, sol og varme især i år, har vi haft end masse sol..! Kommer så meget til at savne det! Tanken om, at jeg ikke kan rende rundt med lidt tøj om bare 2 måneder, dræber mig langsomt… Så husk at bruge tiden så meget så muligt udendørs. Jeg glæder mig sådan til at det bliver august måned..! Jeg skal så mange ting, som jeg bare glæder mig til at dele med jer! Dagen idag har jeg bare slappe af, og slikket end masse sol! Man kan jo næsten ikke andet end det, i denne varme..? Håber at i nyder ferien! Sov dejligt derude.

foto 2 (3)

I spørger mig hele tiden om, hvor min trøje er fra.. Den er købt i mande-afdelingen hos H&M.. Købt den sammen med Fie Laursen på strøget i sidste sommer.

foto 4 (1)

 • Svar
  Maria R
  29. juli 2014 at 19:58

  Hej Hamsa
  Det er seriøst nogle fede billeder, haha:). Det er rart at se noget lidt vovet. Glæder mig til dit næste indlæg

 • Svar
  Maria R
  29. juli 2014 at 19:58

  Hej Hamsa
  Det er seriøst nogle fede billeder, haha:). Det er rart at se noget lidt vovet. Glæder mig til dit næste indlæg

Skriv en kommentar