VENINDE LOVE AND GOOD DAY..

4. august 2014

Min søde veninde Paulina er på besøg fra Aalborg.. Yeeeeah! Hun kom herhjem ved en 14-tiden, og vi tog en smut forbi byen (Paulina har aldrig været i Holstebro før!) Så hun skulle jo se hvor det er jeg kommer fra..?! Vi shoppede lidt (eller jeg shoppede lidt) Kunne købe alt for tiden!! Kender i det? De dumme perioder.. MEN! Kan I huske den body creme fra “The body shop”, som jeg snakkede om på min produkter jeg har brugt op – video? Den creme, som jeg ikke havde mere af. Den fik jeg købt igen idag! Den hedder AFRICA HONEY & BEESWAX HANDS & FOOT BUTTER.. Elsker den + elf setting spray.. Den er også super lækker..! Vi hygger lige nu med slik og tv.. Håber at I hygger jer! HUSK AT DELTAGE I MIN NYE MAKEUP GIVE-AWAY PÅ YOUTUBE..! | HAMSA YASSIN |

Processed with VSCOcam with f2 preset

Paulina købt en gave til mig dér hun lige har været i Polen.. Det er en meget lækker sæbe, som dufter af mango.. Avvv! Den dufter så fab! Tak min søde!

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

 • Svar
  Paulina Thøgersen
  4. august 2014 at 20:47

  Fantastisk indlæg skatter. Kun fordi jeg er en del af den nu.. Haha ej. Du fantastisk.. Hhaha.
  Vil ikke hjem i morgen :-((

  Håber du er glad for gaven skatteeer! <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. august 2014 at 21:02

   Du er så dejlig! Du får ikke lov til, at gå….!! Kys!

 • Svar
  Paulina Thøgersen
  4. august 2014 at 20:47

  Fantastisk indlæg skatter. Kun fordi jeg er en del af den nu.. Haha ej. Du fantastisk.. Hhaha.
  Vil ikke hjem i morgen :-((

  Håber du er glad for gaven skatteeer! <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. august 2014 at 21:02

   Du er så dejlig! Du får ikke lov til, at gå….!! Kys!

Skriv en kommentar