HAVREGRYNS-PANDEKAGER / OPSKRIFT (HAMSAYASSINDK)

august 5, 2014

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset

Jeg har været i gang i køkkenet, da jeg blev lækker sulten her i aftes.. Mhm! Ser det ikke bare godt ud..!? Disse lækre havregryns-pandekager er bare et must!!! Og derfor vil jeg med glæde dele opskriften med jer! Lov mig, at i prøver den af! Det smagte himmelsk!! By the way.. Husk at deltag min makeup-online / giveaway på youtube | Hamsa Yassin | På forhånd tak!

OPSKRIFT TI HAVREGRYNS-PANDEKAGER: 2 små pandekager 1 æg ca. 3/4 dl. havregryn 1 tsk. vanillesukker – 1 tsk. kanel.

TIPS TIL PYNT2 store spsk. græsk yoghurt eller skyr 10 hindbær eller andet lækkert frugt 4 mandler en smule mørk chokolade (min. 70%) 

 • Reply
  Hamsa Lover
  august 5, 2014 at 8:18 pm

  Wow Yassin.. Mmmh man.. Hvor ser det lækker ud!
  Hvor er du god til at kokkerere

 • Reply
  Hamsa Lover
  august 5, 2014 at 8:18 pm

  Wow Yassin.. Mmmh man.. Hvor ser det lækker ud!
  Hvor er du god til at kokkerere

Leave a Reply