LAST DAY..! (HAMSAYASSINDK)

august 8, 2014

Hej bloggen!

Jeg var så træt igår, at jeg engang orke og  update fra dagen.. Det kender i vel til..? Jeg hader bare, at ikke kunne nå og blogge, som jeg gerne ville!! Hm.. Jeg fik trænet igår, og det var dejligt!! WUHU.. Jeg lavet ikke det store indtil, at jeg skulle ned og mødes med Kira (en af mine bedsteveninder!) Så dejligt, at se hende igen!!  Hun rejser nemlig til Tyrkiet imorgen, og vi skulle lige nå at få hilst på hinanden. Vi var inde, og shoppe lidt + spise noget frokost sammen.. Glæder mig allerede til, at hun er hjemme igen! Vi blogges ved senere.. Husk at følg min youtube kanal..! | HAMSA YASSIN |

1407488834.167699.IMG_5265

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

 • Reply
  Jackie Navarro
  september 26, 2014 at 9:19 am

  Jeg prøver også her.

  Her bliver det bare krussedulle. Du skal alligevel godkende dem.

  jdjkdhdkjehdkejhaka
  dskdskldjkljkldjsljdskaldsdD
  DEDAEFEWEFFWFJENFJKWfwnfknfFHWEÆHFOÆfhæofewiF
  EFewhfhFOÆqwfhuwqoæFEWHFOwfheofæheoæwfihwFHfoæiff

  hbdekwfbwklweHFBæfhbwOEÆFHwfoæwhfwofHWOFHWEUFOWfoæ
  flewkjFælfjFOJEOJFEPØFJEPFIJEWFPØEIWJFEPWØIJFPWØEJFEPØWF
  EFJEnfkjeFKÆewfækwLFNKWFNEWK

 • Reply
  Jackie Navarro
  september 26, 2014 at 9:19 am

  Jeg prøver også her.

  Her bliver det bare krussedulle. Du skal alligevel godkende dem.

  jdjkdhdkjehdkejhaka
  dskdskldjkljkldjsljdskaldsdD
  DEDAEFEWEFFWFJENFJKWfwnfknfFHWEÆHFOÆfhæofewiF
  EFewhfhFOÆqwfhuwqoæFEWHFOwfheofæheoæwfihwFHfoæiff

  hbdekwfbwklweHFBæfhbwOEÆFHwfoæwhfwofHWOFHWEUFOWfoæ
  flewkjFælfjFOJEOJFEPØFJEPFIJEWFPØEIWJFEPWØIJFPWØEJFEPØWF
  EFJEnfkjeFKÆewfækwLFNKWFNEWK

Leave a Reply