QUEEN OF SCANDINAVIA 2014 // KØB DIN BILLET LIGE NU..!

9. august 2014

Hej bloggen!

Kan i huske, at jeg for noget tid siden blogge om casting til Queen Of Scandinavia?  Og de har  fundet årets finalister til finalen, der afholdes d. 23 august, som jeg også vil være tilstede ved! Skal både ind og se dem d. 22 til deres workshop og snakke med  finalisterne omkring deres rejse, og spise frokost med dem..! ( Kommer til at  blogge meget mere om mødet)  Jeg kommer også til hele showet d. 23 august, hvor vinderne bliver kåret! Er der nogle af jer, som skal ind og se showet? I kan nu købe billeter til showet d. 23 august ved billetlugen KØB HER:  ( BILLET TIL QUEEN OF SCANDINAVIA) Pengene går til Kræftens Bekæmpelse.. Husk at støtte om det! Hvis i skal ind og se showet, så husk at skrive til mig..! Jeg vil meget gerne hilse på mine skønne læsere! 

XANDER KOMMER OG OPTRÆDER TIL SHOWET..! DET SER JEG ENDNU MERE FREM TIL!!

Image-1

–  Sponsoreret Indlæg.

    Skriv en kommentar