LIVET SOM BLOGGER..? (MY LIFE)

10. august 2014

Jeg  har længe gerne ville skrive dette indlæg for jer, og nu synes jeg at tiden er inde  til det. D. 2 September, har jeg blogge i præcist et år!? Holy shit.. Tiden er bare fløjet afsted! Jeg har så meget på hjertet lige nu.. Glæde, kærlighed, had, op og nedture.. Det hele kører bare rundt inde i mig lige for tiden, og alt det jeg har kæmpet/kæmper for, er bare ikke helt gået op for mig endnu! Jeg ved ikke, om i kender til denne følelse? Men tiden bare har fløjet afsted, og at end del af mine drømme er blevet til virkelighed..!  Jeg føler virkelig, at jeg fortjener det her og faktisk alligevel ikke.. Jeg ser mig stadig som Hamsa Yassin, og at jeg er bare mig! At blogge er blevet min liv, min glæde og det er præcis lige her, at jeg deler alt med jer! Jeg blogger hvert eneste dag (det gør jeg faktisk!) Og vil altid gerne ha’ at min blog er opdateret, så i kan få læst, hvad jeg præcis tænker, føler og laver. Det betyder så meget for mig, at i ALTID støtter mig  (I ved, at jeg virkelig sætter pris på det, det gør jeg virkelig!) Jeg svarer altid 90 % af mine læsere, og det vil jeg altid gøre.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Jeg blogger fordi, at jeg elsker det, og det er her, at jeg slipper alle mine tanker, glæde, følelser og faktisk hele mit liv. Jeg er stolt af at ha’ fået kæmpe succes med min blog på under et år, og det væddesætter jeg virkelig også! Tak til jer, som hjælper mig med at få mine drømme opfyldt..!  Bagsiden af det er desværre, at mange altid ville ha’ ondt i røven og sådan vil det altid være! Det kan bestemt være hårdt, dér er  jeg også er et menneske, som alle andre!  Jeg har fået trusler, ondskabsfulde beskeder/mails/kommenter, end masse falske rygter, but i’m still here my dears.. Jeg gir’ aldrig op! Og det samme håber jeg  virkeligt også af hele mit hjerte, at i også gør! Følg jeres drømme, og lad aldrig folk få jer ned…! Jeg vil til at smutte igen!  Husk at tjekke min youtube – kanal ud, da eg snart skal fortælle, om hvad jeg er blevet end del af! | HAMSA YASSIN |

Processed with VSCOcam with t1 preset

 • Svar
  Ingrid Anne-Mette
  10. august 2014 at 17:33

  Kæreste Hamsa Yassin

  Jeg har fulgt dig og din blog helt fra starten, og jeg må sige, at du du bare gang fra gang gør det bedre.
  Dette indlæg er efter min mening det bedste, du har præsteret! Du rører mig dybt med dette indlæg, det viser, at du ikke giver op trods modstand, men kæmper dig frem her i livet. Det er fantastisk! Du er en rollemodel for mine børnebørn, som følger dig næsten hver dag. Du har aldrig postet et provokerende, frygteligt eller grænseoverskridende indlæg/billede, som man ser ved andre kendte bloggere. Du tager hensyn til alle dine yngre fans, det er utrolig flot! Jeg vil følge dig til den sidste dag, jeg trækker vejret. Alt held og lykke fremover! Kæreste hilsner fra Ingrid Anne-Mette.

  • Svar
   Hamsa Yassin
   10. august 2014 at 17:35

   Hold da op.. Det var da en besked! Du er da sød! Og er glad for at du altid vil følge med! Du er da en god Mormor! Hils dine unger <3

 • Svar
  Ingrid Anne-Mette
  10. august 2014 at 17:33

  Kæreste Hamsa Yassin

  Jeg har fulgt dig og din blog helt fra starten, og jeg må sige, at du du bare gang fra gang gør det bedre.
  Dette indlæg er efter min mening det bedste, du har præsteret! Du rører mig dybt med dette indlæg, det viser, at du ikke giver op trods modstand, men kæmper dig frem her i livet. Det er fantastisk! Du er en rollemodel for mine børnebørn, som følger dig næsten hver dag. Du har aldrig postet et provokerende, frygteligt eller grænseoverskridende indlæg/billede, som man ser ved andre kendte bloggere. Du tager hensyn til alle dine yngre fans, det er utrolig flot! Jeg vil følge dig til den sidste dag, jeg trækker vejret. Alt held og lykke fremover! Kæreste hilsner fra Ingrid Anne-Mette.

  • Svar
   Hamsa Yassin
   10. august 2014 at 17:35

   Hold da op.. Det var da en besked! Du er da sød! Og er glad for at du altid vil følge med! Du er da en god Mormor! Hils dine unger <3

 • Svar
  Ingrid Anne-Mette
  10. august 2014 at 17:42

  Åh lille Hamsa, det var sødt af dig. Du kan tro, at jeg vil hilse mine børnebørn fra dig. God aften til dig.
  Ingrid Anne-Mette.

  • Svar
   Hamsa Yassin
   10. august 2014 at 17:46

   Tak fra hjertet min søde 🙂 <3
   I lige måde!

 • Svar
  Ingrid Anne-Mette
  10. august 2014 at 17:42

  Åh lille Hamsa, det var sødt af dig. Du kan tro, at jeg vil hilse mine børnebørn fra dig. God aften til dig.
  Ingrid Anne-Mette.

  • Svar
   Hamsa Yassin
   10. august 2014 at 17:46

   Tak fra hjertet min søde 🙂 <3
   I lige måde!

Skriv en kommentar