DAGEN IDAG.. HOW I FEEL..?!

13. august 2014

Dagen har været så laaaaang! Optagelserne gik super godt og de var super søde alle sammen..  Jeg glæder mig dog til at, jeg snart må fortælle jer meget mere om programmet, når tiden nærmere sig. Jeg er så træt..! +  Jeg orker ingenting, og har nu smidt mig på sofaen.. Hihi! Min skønne veninde Cille, var her i morges og pimpet mig op! TAAAK min skat!! Sorry for sådan en hurtig update.. Men jeg er bare, så træt lige nu..  HUSK AT TJEK MIN YOUTUBE UD!! | HAMSA YASSIN | Vi blogges ved.

foto 3 (1)

foto 4

foto 1 (2)

foto 2 (3)

 • Svar
  Malou Darling
  13. august 2014 at 19:40

  Hi Famous.. Godt indlæg! Det lyder spændende med optagelserne, glæder mig til at høre meget mere om dit projekt:). Håber du kommer oven på efter den hårde dag. Kram

  • Svar
   Hamsa Yassin
   13. august 2014 at 19:42

   Hej Malou! Du er sådan et godt forbilled for e unge.. du gøre mig altid stolt med at du går så meget op i mobning!!! Hvilket mange bloggere bare går op i fashion og tøj.. sådan er du nemlig ikke <3 du er skøn!

 • Svar
  Malou Darling
  13. august 2014 at 19:40

  Hi Famous.. Godt indlæg! Det lyder spændende med optagelserne, glæder mig til at høre meget mere om dit projekt:). Håber du kommer oven på efter den hårde dag. Kram

  • Svar
   Hamsa Yassin
   13. august 2014 at 19:42

   Hej Malou! Du er sådan et godt forbilled for e unge.. du gøre mig altid stolt med at du går så meget op i mobning!!! Hvilket mange bloggere bare går op i fashion og tøj.. sådan er du nemlig ikke <3 du er skøn!

 • Svar
  Malou Darling
  13. august 2014 at 19:52

  Hør her!! Jeg skriver ALDRIG om tøj eller fashion. Min blog hedder mullefashion, så spændende!
  Du tog min plads i den dokumentar du har optaget i dag. Det er ikke fair! Jeg fortjener også Fame her i livet. Det får jeg ikke ligefrem med min omgangskreds. Du er en tyv Hamsa!! Shame on you!! Bare vent, bare vent, jeg bliver større end dig en dag. Jeg tjener flere tusinde om et par år, så kan jeg blogge om alt det nye tøj jeg køber, og selfølgelig fashion, hvilket jeg går meget op i. Det kan du også læse på min blog! Hah.. Håber jeg får lidt Fame af dette indlæg. Tjek min blog:D

 • Svar
  Malou Darling
  13. august 2014 at 19:52

  Hør her!! Jeg skriver ALDRIG om tøj eller fashion. Min blog hedder mullefashion, så spændende!
  Du tog min plads i den dokumentar du har optaget i dag. Det er ikke fair! Jeg fortjener også Fame her i livet. Det får jeg ikke ligefrem med min omgangskreds. Du er en tyv Hamsa!! Shame on you!! Bare vent, bare vent, jeg bliver større end dig en dag. Jeg tjener flere tusinde om et par år, så kan jeg blogge om alt det nye tøj jeg køber, og selfølgelig fashion, hvilket jeg går meget op i. Det kan du også læse på min blog! Hah.. Håber jeg får lidt Fame af dette indlæg. Tjek min blog:D

 • Svar
  malou Christensen
  14. august 2014 at 2:22

  Hej dig der som spiller mig som du slet ikke er. Lad vær med at udgive dig for den person du i virkeligheden ikke er, Kender du ikke til den lov. At du ikke må udgive dig for at være et andet menneske. Virkeligt sødt af dig at du prøve du er ihvertfald ikke god til at ødelægge det for mig, og Hvorfor skal du også spille så smart over for mig og hamsa. han har ikke brug for et menneske som dig som ingen gang står inde for hvem du er bag skærmen. Jeg håber en dag at du lære dine fejl. at man aldrig skal udgive sig for at være mig. Kan godt være at du hader mig håber virkelig at karma er med dig. Undskyld at jeg skriver en kommentar til dit indlæg smukkeste hamsa. Jeg har 2 personer i hovedet som jeg ved at det kan være. jeg kan sagtens skrive dem til dig i privat Chatten. du må sove godt mus :-* kys Malou Christensen

 • Svar
  malou Christensen
  14. august 2014 at 2:22

  Hej dig der som spiller mig som du slet ikke er. Lad vær med at udgive dig for den person du i virkeligheden ikke er, Kender du ikke til den lov. At du ikke må udgive dig for at være et andet menneske. Virkeligt sødt af dig at du prøve du er ihvertfald ikke god til at ødelægge det for mig, og Hvorfor skal du også spille så smart over for mig og hamsa. han har ikke brug for et menneske som dig som ingen gang står inde for hvem du er bag skærmen. Jeg håber en dag at du lære dine fejl. at man aldrig skal udgive sig for at være mig. Kan godt være at du hader mig håber virkelig at karma er med dig. Undskyld at jeg skriver en kommentar til dit indlæg smukkeste hamsa. Jeg har 2 personer i hovedet som jeg ved at det kan være. jeg kan sagtens skrive dem til dig i privat Chatten. du må sove godt mus :-* kys Malou Christensen

Skriv en kommentar