UNDSKYLD..! (HAMSAYASSINDK)

19. august 2014

Hej bloggen.

Jeg har været meget stille herinde på bloggen de sidste par’ dage, og det ligner slet ikke mig..! Der har været så meget.. Både godt og skidt! Jeg har været meget presset de sidste par’ dage and i hate it.. Jeg startet i skole igår og det var dejligt, at se min privat lærer igen! Jeg er ikke lige på toppen idag (private-årsager) Det kender i vel til..? På torsdag smutter jeg til København, som jeg bare glæder mig til! Jeg skal tilbringe alle dagene med min søde veninde Patricia Louise, som er med i den nye sæson af For Lækker Til Love. Vi skal til Selected Bloggers -sammenkomst, Queen Of Scandinavia, og bruge et par’ dage sammen! (Tager min computer+ kamera med så jeg kan blogge derover) Jeg smutter igen og blogger senere idag igen.  Ha’ en dejlig dag my dears! xo

DER KOMMER SNART EN YOUTUBE – VIDEO PÅ MIN KANAL | HAMSA YASSIN | JEG KOM TIL AT SLETTE DEN VIDEO SOM JEG FIK LAVET.. DET ER EN OM’ER..!

Processed with VSCOcam with f2 preset

    Skriv en kommentar