SELECTED BLOGGERS..! (LAST DAY)

august 23, 2014

I torsdags smuttet Patricia Louise og jeg til Holte hvor vi skulle til Selected Bloggers sammenkomst med hele blog-sitet.. Patricia skal nemlig også blogge hos os nu! Vi kom faktisk 3- kvarter forsent. Ups! Dér er nu også langt fra brøndby-strand til holte.. Men vi kom og først var dér fordrag omkring hvordan man blev bedre bloggere osv.. Vi fik champagne, rosevin og lækkert sushi fra KARMA..!  (Har aldrig nogensinde fået bedre sushi før!) Vi fik også helst på hinanden (ikke alle bloggere var til stede) Fantastisk aften med nogle skønne mennesker! I aften står den på rødløber til Queen Of Scandinavia, og jeg glæder mig! Elsker livet i Købehavn..!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

1408689342.296936.IMG_6340

    Leave a Reply