OP OG NED…!? (LIGE NU)

27. august 2014

For der’ ingen her i verden jeg ville mer’ Men ingen her i verden stopper den jeg er. Nu gi’r jeg slip, slip, slip – Nu gi’r jeg slip – På grund af følelserne du gi’r mig..!

Processed with VSCOcam with a6 preset

Jeg elsker bare Medina’s nye sang..! Jeg er kæmpe fan af hende og det vil jeg nok være for altid!  Har i hørt den derude? Tjek  musikvideoen HER.

Jeg har været meget stille herinde på bloggen og instagram i går, og de sidste par dage.. Jeg har bare haft brug for at være mig selv, uden at komme i kontakt med andre folk, som jeg plejer. Der sker bare så mange ting i mit liv for tiden, og det er ikke altid nemt, at få det hele til at passe sammen.. Jeg hader at være presset og føle, at jeg hele tiden skal gi’ en del af mig uden at det også gavner mig i sidste ende. Kender I til den følelse? Jeg har  så mange tanker omkring mit liv for tiden.. Jeg kæmper for mine drømme, og jeg ved, at jeg har nået så mange af dem på så kort tid.. Men alligevel kan jeg tit komme til at fange mig selv i at tro, at det jeg gøre ikke er godt nok.?! Måske tænker jeg bare for meget? Men jeg er i hvert fald i gang med at tænke over mange ting.. (OG NEJ JEG STOPPER PÅ INGEN MÅDER MED AT BLOGGE.!) Hehe.. Det her er mit liv jo! Jeg er forresten gået hardcore i gang med at træne og spise sundt.. Jeg er faktisk i gang med hele 2 kure lige pt…! Jeg kommer til at blogge om det i løbet af de næste par’ dage.. 

 • Svar
  Helena
  27. august 2014 at 14:12

  Hej Hamsa. Tak fordi du lukker os ind, det er stort af dig. Godt at høre, at der ingen her på jorden, som skal stoppe dig og dine drømme! Det er stærkt gået:). Fedt med kuren, håber det bliver en succes!
  Kæmp videre!:)

  Hilsen Helene..

  • Svar
   Hamsa Yassin
   27. august 2014 at 14:14

   Hej smukke Helena! 🙂 <3
   Tak for det! Du er da for sød.. Sådan er livet jo! Ikke altid det bedste.. Man skal aldrig give op! tak for din støtte..<3

   • Svar
    Helena
    27. august 2014 at 14:17

    Tak for din besked:). Du er en stor inspiration for mig! God dag til dig.

 • Svar
  Helena
  27. august 2014 at 14:12

  Hej Hamsa. Tak fordi du lukker os ind, det er stort af dig. Godt at høre, at der ingen her på jorden, som skal stoppe dig og dine drømme! Det er stærkt gået:). Fedt med kuren, håber det bliver en succes!
  Kæmp videre!:)

  Hilsen Helene..

  • Svar
   Hamsa Yassin
   27. august 2014 at 14:14

   Hej smukke Helena! 🙂 <3
   Tak for det! Du er da for sød.. Sådan er livet jo! Ikke altid det bedste.. Man skal aldrig give op! tak for din støtte..<3

   • Svar
    Helena
    27. august 2014 at 14:17

    Tak for din besked:). Du er en stor inspiration for mig! God dag til dig.

Skriv en kommentar