HVORDAN STÅR MIT LIV TIL..?!

28. august 2014

Der så mange ting, som jeg har på hjertet for tiden.. Jeg tænker konstant omkring hvad, jeg vil med livet, hvem jeg er eller bare tænker igennem de mest mærkeligste ting?! Jeg er helt sikker på, at det er sundt at tænke sit liv igennem  nogle gange.. Ikke hvad andre tænker om en (FUCK DET!!) Men hvad man vil med sit liv..?! Jeg blogger på høj plan lige nu, og jeg er dybt taknemlig for, at dér er så mange mennesker, som støtter mig og mine drømme! (tusind tak – kan ikke sige det nok..!) Jeg har selvfølgelige kæmpet for mine drømme og mine mål her i livet, uden at lyde for selv-fed, what ever.. Folk skal jo altid lige dømme en,  ikk’..? hihi.. Da jeg deltog i for lækker til love tilbage i november 2012 (der optog vi programmet), havde jeg aldrig tænkt på at blive blogger, eller regne med at blive en “kendt person” . Jeg tænker bare, at så var det nok bare var den date  og så var det dét. Jeg er selvfølgelig stolt af, at begge afsnit blev en kæmpe succes! Hvis ikke jeg havde deltaget i programmet,  hvordan ville mit liv så egentligt se ud..? Det tænker jeg faktisk tit over.. Jeg startede med at blogge, dog stoppede jeg igen i få måneder-  det var min gamle blog.  Jeg startede igen d. 2 september 2013 – har jo snart blogge et år jo.!? Jeg bloggede så igen, som jeg havde drømt om længe.. Jeg vil forresten lige sige, at  jeg aldrig havde regnet med at blogge igen! Det kom bare af sig selv..? Anyways – I december 2013, fik jeg tilbudet om at blive “Premium – blogger” hos Selected Bloggers.. Hvilket jeg sagde ja til med det samme! Jeg stolt af og have fået sådan et tilbud så kort efter.. Vi kom ind i det nye år, og så smuttede jeg til København for en weekend i februar 2014, hvor jeg skulle lave en artikel til ethniqamagazine, som blev mest læste artikel nogensinde på under 24-timer! Den hedder (jeg er ligaglad),  og jeg er endnu en gang stolt, af at jeg var så ærlig omkring mit liv. Min blog vokser og vokser og jeg er bestemt stolt af, at jeg virkelig aldrig har opgivet mine drømme..! Der har været en del hate, trælse beskeder og frygtelig oplevelser + mange ligegyldig rygter.. Jeg er også et menneske og har ikke altid synes det var fair.. Men jeg kommet til det punkt i mit liv, hvor jeg simpelthen bliver nød til ikke at give det opmærksomhed.. (det samme håber jeg også, at i gør’ derude!) Jeg blevet tilbudt en masse tv,  hvor jeg har sagt nej tak til.. Men ja, til 2 dokumenter-serier (det ene kommer til november, hvor det er en helt afsnit), det andet kommer senere hen, hvor i kommer helt tæt på mit liv.. Det skal jeg nok skrive meget mere om,  når tiden er inde.. Som jeg også har skrevet på min instagram + facebook, er jeg blevet tilbudt en plads hos Maze Multi Channel Network, hvor de har samlet de aller største youtuber, gamere og glæder mig så meget til at fortælle meget mere om! Vi skal alle mødes d. 6 september i København og mødes + vi overnatter der.. Jeg kunne skrive meget mere om mit liv og hvad der sker.. Men jeg opdaterer jo herinde hver eneste dag, og vil ikke vil skrive det samme og sammen igen. hihi! Det hele er gået så stærkt på et lille år og jeg er så stolt! Mit budskab er ¨ aldrig gi’ op¨! Husk at du er dit eget lykkesmed..! Se min nye Max Factor Haul – Video, på min youtube kanal | HAMSA YASSIN |

foto (1)

 • Svar
  Michelle
  28. august 2014 at 18:48

  Hej Hamsa. Tak for dit indlæg, det er meget rørende. Det er utrolig stort af dig, at du deler dine indre tanker med os! Det lyder til at du har været igennem en ordentlig rutschebanetur, men er kommet stærkere ud på den anden side. Du kæmper flot for alle dine drømme, og du er godt på vej. Jeg vil bare ønske dig held og lykke fremover! Vil da stadigvæk følge dig fremover :).
  Stort kram fra Michelle<3.

  • Svar
   Hamsa Yassin
   28. august 2014 at 18:50

   Du så fjollet! Du er noget af det bedste basse..! Love herfra :)! Tak for din søtte! Det betyder så meget!

 • Svar
  Michelle
  28. august 2014 at 18:48

  Hej Hamsa. Tak for dit indlæg, det er meget rørende. Det er utrolig stort af dig, at du deler dine indre tanker med os! Det lyder til at du har været igennem en ordentlig rutschebanetur, men er kommet stærkere ud på den anden side. Du kæmper flot for alle dine drømme, og du er godt på vej. Jeg vil bare ønske dig held og lykke fremover! Vil da stadigvæk følge dig fremover :).
  Stort kram fra Michelle<3.

  • Svar
   Hamsa Yassin
   28. august 2014 at 18:50

   Du så fjollet! Du er noget af det bedste basse..! Love herfra :)! Tak for din søtte! Det betyder så meget!

 • Svar
  Juliane
  29. august 2014 at 9:07

  Du er så fantastisk ❤️ tillykke med det hele…

  • Svar
   Hamsa Yassin
   29. august 2014 at 12:11

   Tak min skat. Savner dig!!

   • Svar
    Juliane Axen
    29. august 2014 at 12:32

    I lige måde er indlagt nu men håber så meget at få det bedre og vi kan ses bagefter 🙂

    • Svar
     Hamsa Yassin
     29. august 2014 at 12:43

     I lige måde skat! Hvordan står det til? <3

     • Juliane
      29. august 2014 at 13:00

      Det er hårdt jeg har abstinenser men får nød medicin, så jeg skal bare igennem det…

  • Svar
   Hamsa Yassin
   29. august 2014 at 13:07

   Øv.. 🙁 Tænker på dig mus.. <3 Håber snart du får det bedre. Kram

 • Svar
  Juliane
  29. august 2014 at 9:07

  Du er så fantastisk ❤️ tillykke med det hele…

  • Svar
   Hamsa Yassin
   29. august 2014 at 12:11

   Tak min skat. Savner dig!!

   • Svar
    Juliane Axen
    29. august 2014 at 12:32

    I lige måde er indlagt nu men håber så meget at få det bedre og vi kan ses bagefter 🙂

    • Svar
     Hamsa Yassin
     29. august 2014 at 12:43

     I lige måde skat! Hvordan står det til? <3

     • Juliane
      29. august 2014 at 13:00

      Det er hårdt jeg har abstinenser men får nød medicin, så jeg skal bare igennem det…

  • Svar
   Hamsa Yassin
   29. august 2014 at 13:07

   Øv.. 🙁 Tænker på dig mus.. <3 Håber snart du får det bedre. Kram

 • Svar
  ChrisKris
  29. august 2014 at 20:52

  Heej Hamsa

  Ok ved virkelig ikke om du kan huske dette, men det virkede lidt som om, at det gjorde et indtryk…
  Her i går på strøget i Holstebro stødte mig og min veninde ind i dig.. Om det bare er os der lægger for meget i det, ved jeg ikke, men tror du nåede at opfatte, at vi fik et “lille” grineflip – det er her, jeg så gerne lige vil hilse og sige, at det altså ikke havde så meget med dig at gøre… Det var bare lige lidt dårlig timing øh, men ja, vi havde det i hvert fald lidt “ups” efter det..
  Alt godt til dig, vi går tilbage til skammekrogen, hilsen ChrisKris

  • Svar
   Hamsa Yassin
   30. august 2014 at 8:02

   Hej smukke:)
   sådan er det jo.. man kan altid misforstå hinanden! Men det gøre jeg bestemt ikke! Kram<3

 • Svar
  ChrisKris
  29. august 2014 at 20:52

  Heej Hamsa

  Ok ved virkelig ikke om du kan huske dette, men det virkede lidt som om, at det gjorde et indtryk…
  Her i går på strøget i Holstebro stødte mig og min veninde ind i dig.. Om det bare er os der lægger for meget i det, ved jeg ikke, men tror du nåede at opfatte, at vi fik et “lille” grineflip – det er her, jeg så gerne lige vil hilse og sige, at det altså ikke havde så meget med dig at gøre… Det var bare lige lidt dårlig timing øh, men ja, vi havde det i hvert fald lidt “ups” efter det..
  Alt godt til dig, vi går tilbage til skammekrogen, hilsen ChrisKris

  • Svar
   Hamsa Yassin
   30. august 2014 at 8:02

   Hej smukke:)
   sådan er det jo.. man kan altid misforstå hinanden! Men det gøre jeg bestemt ikke! Kram<3

Skriv en kommentar