5 SLANKETIPS TIL SNACKS | APPESIZE KUREN | 15 % RABAT..!

29. august 2014

Hej bloggen!

Som i nok ved, er jeg startet hardcore med sundhed og træning igen..! Det har været en lang, lækker og halv-usund sommer.. Kan i huske, at jeg for par’ måneder siden, var på en 3 ugers kur fra Appesize-kuren? Jeg har lavet en helt kategori herinde på bloggen, så kan i nemlig se tilbage til hvordan det gik dengang! Jeg er startet på den + en anden kur (den kommer jeg til og skrive om senere hen)  Jeg elsker denne kur! Man kan stadig spise med til aftensmad + de 4 måltider man får med kuren, som altid mætter! I kan se alt omkring denne kur både herinde + inde på Appeze.dk (Direkte link til kuren her) Jeg kommer bestemt til at blogge om kuren i løbet af de 3 uger igen.

_________________________________________________________________________________________________

I KAN NU FÅ 15 % PÅ ALLE PRODUKTER FRA APPESIZE – KODEN ER ” HAMSA “..I FINDER ALLE PRODUKTER LIGE  (HER)..!

I samarbejde med: Appesize.

foto 1 (1)

5 SLANKETIPS TIL SNACKS..!?

1. Fedtfattig is ISIS laver is med 65-70 % mindre fedt og 55-60 % færre kalorier. Isenes ernæringssammensætning betyder, at du rent faktisk kan nyde en portion is – maks 150 g = ca. 120 kalorier – dog kun ca. 110 g af choko/karamel-varianten – med god samvittighed. Frys-selv-is som f.eks. Sun Lolly er lavet på limonade og giver heller ikke mange kalorier, hvis du holder dig til en enkelt om dagen.  2. Stop sukkertrangen Er du til søde sager flere gange om dagen, vil det være godt at vælge noget, som ikke giver for mange kalorier. Det, som er lidt stærkt, kan sommetider være godt at ”slukke” trangen med. En halv æske af de ”små sorte” som f.eks. gajol, delfol og lignende skader ikke dit vægttab. 3. Kunstige sødestoffer – sunde eller usunde? Der skal meget store mængder kunstige sødestoffer til, for at de er usunde. Hvis de kunstige sødemidler bliver brugt på den rigtige måde og giver en væsentlig reduktion af kalorieindholdet, så kan du roligt indtage det i almindelige mængder. Enkelte mærker i bolsjer, lakrids og vingummi er fine – tjek at der maks. er omkring 100 kalorier pr. 100 g. For marmelade gælder maks. 50 kalorier pr. 100 g. 4. Kager og sukkerstads én dag om ugen. Sukker får dit kalorie-taxameter til at løbe løbsk, da det rummer uhyre meget energi i meget små mængder. Derfor kan du opnå gode resultater i dit vægttab ved at skære ned på sukkeret. Skift sukker ud med æbler, kiwi eller anden frugt. Det er dog vigtigt at have en oase undervejs: Bestem en fast dag om ugen, hvor du må spise et stykke kage og lidt slik. Dit vægttab risikerer at køre af sporet, hvis du ikke tillader dig selv blot en smule forkælelse. 5. Vælg de sunde snacks
Vi får ofte lyst til at kaste os over de usunde snacks, når vi føler os småsultne. De fleste af os glemmer bare, at der altid findes et sundt og mindst lige så lækkert alternativ til en usund snack. Prøv f.eks. en kopfuld med bær, to knækbrød med et tyndt lag friskost imellem og radiser til, en skål salat med lidt hakkede, ristede cashew-nødder på toppen eller 20 peanuts. | DER KOMMER FLERE SLANKETIPS PÅ BLOGGEN IGEN | HUSK AT DER SNART KOMMER EN GOODIEBOX VIDEO PÅ MIN KANAL | HER |

 • Svar
  Linda
  29. august 2014 at 12:46

  Hey Hamsa. Mega godt indlæg, og tak for de gode tips! Jeg vil skynde mig ind og tjekke produkterne ud på deres hjemmeside, er virkelig interesseret i at tabe mig..
  Knus Linda..

  • Svar
   Hamsa Yassin
   29. august 2014 at 12:53

   Hej Linda 🙂 Tak for din søde kommenter.. Ja, det så lækkert! Hvor meget skal du da tabe dig? xo

 • Svar
  Linda
  29. august 2014 at 12:46

  Hey Hamsa. Mega godt indlæg, og tak for de gode tips! Jeg vil skynde mig ind og tjekke produkterne ud på deres hjemmeside, er virkelig interesseret i at tabe mig..
  Knus Linda..

  • Svar
   Hamsa Yassin
   29. august 2014 at 12:53

   Hej Linda 🙂 Tak for din søde kommenter.. Ja, det så lækkert! Hvor meget skal du da tabe dig? xo

 • Svar
  Linda
  29. august 2014 at 12:56

  Jeg skal tabe ca. 15 kg, så der lidt vej endnu:).

 • Svar
  Linda
  29. august 2014 at 12:56

  Jeg skal tabe ca. 15 kg, så der lidt vej endnu:).

 • Svar
  Linda
  29. august 2014 at 13:03

  Mange tak! Med dig som inspiration, skal det nok gå:)

 • Svar
  Linda
  29. august 2014 at 13:03

  Mange tak! Med dig som inspiration, skal det nok gå:)

Skriv en kommentar