ET ÅR MED BLOGGEN / (HAMSAYASSINDK)

2. september 2014

Hej skønne dejlige læsere.

Først og fremmest, beklager jeg endnu engang, at min blog har været nede idag.. Jeg var så dum at trykke på den forkerte knap igår.. Og endda på min års dag..?! Øv øv.. Det kan ske.. Heldigvis er den nu oppe og køre igen! Takket været et fantastisk team, som Selectedbloggers, kan det aldrig gå galt.. (TAK HASAN) Jeg har så meget på hjertet.. Haha (som altid, ikke..?!) Hihi.. Jeg er så dybt lykkelig over dagen idag.. For et år siden startet jeg denne blog op,  uden faktisk at vide, hvor jeg præcis ville hen med bloggen.  Planen var, at det skulle handle om mit vægttab, men jeg kan jo ikke kun skrive om sundhed og træning hver eneste dag…?! Jo mindre man, at man selvfølgelig vil det. Men jeg er meget mere end ” Hamsa fra for lækker til love” & ¨ Hamsa som tabt sig pga. Gustav” haha..! Hvilket jeg altså ikke gjorde.. Anyway.. Så elsker jeg at blogge om alt og intet.. Jeg har fået de bedste læsere, oplevelser og kan ikke komme udenom, at jeg selvfølgelig har fået en masse økonomisk ud af det. Det er buisness, og man skal da tjene på det, som man aller bedst kan li..? OG MAN SKAL IKKE BLOGGE FOR AT FÅ GAVER ELLER TJENE EN MASSE PENGE PÅ DET..! Man skal blogge fordi man elsker det, og fordi man kan komme ud med alt det man har på hjertet + hjælpe en masse søde unge mennesker og være godt forbillede for samfundet. Tak til dig, fordi at du læser med og støtter alt det jeg laver! Jeg sætter så meget pris på det og det betyder alt for mig. Har du en drøm..? Så gør de til virkelighed! Ha’ en dejlig aften.. PS: Der kommer snart en ny video på min youtube-blog.. | HAMSA YASSIN |

foto 1 (4)

    Skriv en kommentar