BARE BEN IDAG..?! + MY NEW NAILS!

september 3, 2014

Jeg havde godt nok ikke regnet med at skulle gå i bukser shorts i denne måned her..?! Det er jo alligevel snart efterår i lille Danmark.. (jeg klager ikke!!) Kan huske, at dér var en, som havde kommenteret en af mine facebook-statusser engang, om at sommeren ville være længere i år..? Måske holder den stik? Hm.. Jeg var omme ved Joyce, og fik fikset mine negle idag.. Det kom så til at tage længere tid – dér vi også fik snakket om nogle ting.. Joyce laver jo “vilde negle”, hun godt kan lide at det skal være vildt og enkelt, så næste gang er det ikke franske-negle, men noget helt nyt! (jeg går allerede og tænke på hvad, det skal være, hehe) Jeg er lige kommet hjem, og der skal ryddes op!

Image-1 (1)

Daaaaanm! Vi hørt musik på VH1, som kører gamle sange..! Jeg blev helt mindet, om de gode gamle sange!  Som tiden flyver.. Har snart fødselsdag..?!

Image-1 (2)

    Leave a Reply