MARC JACOBS IN’ THE HOUSE..! (NEW IN)

11. september 2014

Hej bloggen!

Det står meget stille til herinde for tiden, i know (sorry!!) Min computer er bare til reparation, og den kommer muligvis tilbage engang i næste uge tror jeg, savner den så meget! Glæder mig bare til at kunne bruge min helt egen + lave videoer til jer inde på Youtube.. Går det ellers godt derude? Jeg har en lille gave til jer alle fra UreTilAlt – hvor i kan få 5 % rabat, hvis i køber for mere en 700 kroner..! Jeg elsker Marc Jacobs ure og var så heldig at finde den hos UreTilAlt! Jeg skal helt bestemt ha’ den på til de næste optagesler!

5 % RABAT PÅ ALT OVER 700 KRONER HOS URETILALT – KODEN ER | HAMSABLOG |

Processed with VSCOcam with hb1 preset

I Samarbejde med Uretilalt. Rabatkoden gælder i hele september måned!

    Skriv en kommentar