HJEMME LAVET PIZZA OG EN HYGGELIG AFTEN MED PIGERNE IGÅR..!

16. september 2014
 • Svar
  Jackie Navarro
  26. september 2014 at 9:18

  Hej skønne. Jeg prøver lige at teste den af her. Du må selvfølgelig gerne slette den når du ser den. jeg kunne virkelig godt spise en stor pizza lige nu. Jeg er så sulten at jeg kunne spise hvad som helst, hvis jeg skal være helt ærlig.

  Det kan være du snart skal kigge forbi københavn. Kommer til at annoncere og være på messen til anti aging fair messen.
  Så vi har vores eget sted, vi kan sidde.

  Sidste år var det super hyggeligt.

  Håber du har det dejligt og igen du er velkommen til at slette kommentaren.

 • Svar
  Jackie Navarro
  26. september 2014 at 9:18

  Hej skønne. Jeg prøver lige at teste den af her. Du må selvfølgelig gerne slette den når du ser den. jeg kunne virkelig godt spise en stor pizza lige nu. Jeg er så sulten at jeg kunne spise hvad som helst, hvis jeg skal være helt ærlig.

  Det kan være du snart skal kigge forbi københavn. Kommer til at annoncere og være på messen til anti aging fair messen.
  Så vi har vores eget sted, vi kan sidde.

  Sidste år var det super hyggeligt.

  Håber du har det dejligt og igen du er velkommen til at slette kommentaren.

Skriv en kommentar