HVORDAN GÅR DET SÅ DERUDE?! (HAMSAYASSINDK)

18. september 2014

Hej mine skønne læsere!

Så er jeg tilbage igen! Jeg har godt nok savnet at blogge igennem, som jeg plejede! Men virkeligt også dejligt, at holde en lille “pause” Mit humør har været meget op og ned her på det sidste. Efter jeg var kommet hjem fra vores sammenkomst med MAZE var jeg pænt meget nede i et par dage. Ikke fordi at jeg var nede over dem eller de andre, som jeg mødte eller det vi lavet! (elsker og er stolt af at være end del af MAZE) Men det tog hårdt på mig.. Det hele føltes bare så mærkeligt og jeg var konstant træt fire dage frem.. Nogle gange er det vel bare okay at være nede..? Jeg er ovenpå igen og jeg er glad! Nu hvor min computer er kommet hjem igen, bruger jeg mest tiden på at filme til min youtube-kanal (forresten tusind tak fordi, i også følge med der!!) Det jo nyt for mig! I skal nok få svaret på hvorfor, at jeg nu er startede som youtube-blogger til min kommende spørgerunde-video.. Selvom jeg ikke har blogget i mange dage, har i jo fulgt med på instagram ,hvor jeg har postet dagligt. Jeg skal til at klippe det sidste sammen til min nyeste video, som snart dukker op på youtube. Cio!

foto

| HUSK AT FØLG MED PÅ MIN YOUTUBE KANAL  HAMSA YASSIN |

 • Svar
  Mette J
  18. september 2014 at 12:36

  Hey boy.. Så er du eeendelig tilbage❤️. Har virkelig savnet dig og dine indlæg

  • Svar
   Hamsa Yassin
   18. september 2014 at 12:43

   Hey girl!! Thank u!! Hvor er du sød! Hvordan går det med dine børn? <3

 • Svar
  Mette J
  18. september 2014 at 12:36

  Hey boy.. Så er du eeendelig tilbage❤️. Har virkelig savnet dig og dine indlæg

  • Svar
   Hamsa Yassin
   18. september 2014 at 12:43

   Hey girl!! Thank u!! Hvor er du sød! Hvordan går det med dine børn? <3

 • Svar
  Mette J
  18. september 2014 at 12:49

  Ej seriøs, tænk at du kan huske at jeg har børn!!

 • Svar
  Mette J
  18. september 2014 at 12:49

  Ej seriøs, tænk at du kan huske at jeg har børn!!

Skriv en kommentar