HAR JEG UNDERVURDERET MIG SELV ELLER ER JEG USIKKER..?! (LIFE)

september 20, 2014

 Hej bloggen.

Udover at jeg ikke havde mulighed for at kunne blogge i den uge, fordi min computer var til reparation, var jeg helt nede i et par’ dage.. Jeg havde nævnt lidt om det på en af mine billeder på instagram og skrevet hurtigt om det herinde.. Men nu får i altså historien! Jeg føler faktisk på en måde, at jeg har skjult mine følelser for jer?! I ved, at jeg er startet som youtuber hos MAZE (husk at se lanceringen videoen, som blev skudt igang igår) Da jeg sagde ja til MAZE, må jeg indrømme, at jeg ikke var klar over hvad en youtube-blogger præcis var? (Skal lige siges, at jeg er Mazer med stort M og jeg er stolt af at være end del af det!) Jeg blogger som Pro – blogger herinde, og jeg er så stolt af min blog! Jeg har altid været inspireret af youtubere og selvfølgelige skal vi alle starte et sted! Jeg plejere faktisk aldrig at ta’ folks kritik til mig, som jeg en smule har gjort her på det sidste på mine videoer! Selvfølgelige kan jeg ikke være den aller bedste til at klippe, eller blive den bedste youtuber på så kort tid!? Jeg kæmper virkelig med det, og arbejder hårdt på at forbedre mine videoer og det hele skal nok spille ind sammen! Selvom dér er 3-4 ud af 100, som sviner mig til, bliver jeg ked af det, da jeg virkelig lægger hele min sjæl i det jeg gøre! Jeg er virkelig ved det bedste team (Maze), som bare bakker mig op! TAK! Jeg holder meget af dem! Jeg er så småt ved at komme ovenpå igen.. !  Udover det – TUSIND TAK TIL ALLE JER SOM STØTTER MIG SOM ALTID! LOVE YOU MORE MY DEARS!

| HUSK AT FØLG MED PÅ MIN YOUTUBE- KANAL: HAMSA YASSIN – DER KOMMER NEMLIG MANGE VIDEOER OP DET NÆSTE STYKKE TID! |

Processed with VSCOcam with f2 preset

 • Reply
  Hanna Og katten Ninja
  september 20, 2014 at 6:54 pm

  Hej med dig:D. Det er et godt indlæg min ven✌️.
  Du er så perfekt! Jeg følger din You-tube- kanal, for tror på dig❤️. Håber du får en god aften. Hilsen mig og min kat Ninja

  • Reply
   Hamsa Yassin
   september 20, 2014 at 6:56 pm

   Hej Hannah! 🙂 Og Ninja… (du kiggede meget ind til min video igang? 😉 Husker du?) Miiaaw.. Tak fordi i støtter mig! I for skønne! Dejlige trænet mennesker /dyr <3

 • Reply
  Hanna Og katten Ninja
  september 20, 2014 at 6:54 pm

  Hej med dig:D. Det er et godt indlæg min ven✌️.
  Du er så perfekt! Jeg følger din You-tube- kanal, for tror på dig❤️. Håber du får en god aften. Hilsen mig og min kat Ninja

  • Reply
   Hamsa Yassin
   september 20, 2014 at 6:56 pm

   Hej Hannah! 🙂 Og Ninja… (du kiggede meget ind til min video igang? 😉 Husker du?) Miiaaw.. Tak fordi i støtter mig! I for skønne! Dejlige trænet mennesker /dyr <3

 • Reply
  Jenna musen
  september 20, 2014 at 6:58 pm

  Heeej Hamsa

 • Reply
  Jenna musen
  september 20, 2014 at 6:58 pm

  Heeej Hamsa

 • Reply
  Violetta
  september 20, 2014 at 6:59 pm

  Hej Smukke❤️❤️❤️. Hvor er du sej, mega cool!!
  Og fantastisk

 • Reply
  Violetta
  september 20, 2014 at 6:59 pm

  Hej Smukke❤️❤️❤️. Hvor er du sej, mega cool!!
  Og fantastisk

 • Reply
  Karla
  september 20, 2014 at 7:05 pm

  Hej mit et og alt

 • Reply
  Karla
  september 20, 2014 at 7:05 pm

  Hej mit et og alt

 • Reply
  Karla
  september 20, 2014 at 7:05 pm

  Hej mit et og alt

 • Reply
  Karla
  september 20, 2014 at 7:05 pm

  Hej mit et og alt

 • Reply
  Pjavn
  september 21, 2014 at 2:48 pm

  Vi bakker dig alle sammen op fra MAZE! Sig endelig til hvis du har brug for hjælp til redigering osv. Er altid klar til at hjælpe en med-MAZER 😉

  • Reply
   Hamsa Yassin
   september 21, 2014 at 2:49 pm

   Hvor er du skøn! Tak min kære <3 #aMAZEing

 • Reply
  Pjavn
  september 21, 2014 at 2:48 pm

  Vi bakker dig alle sammen op fra MAZE! Sig endelig til hvis du har brug for hjælp til redigering osv. Er altid klar til at hjælpe en med-MAZER 😉

  • Reply
   Hamsa Yassin
   september 21, 2014 at 2:49 pm

   Hvor er du skøn! Tak min kære <3 #aMAZEing

 • Reply
  Gitte Christensen
  september 21, 2014 at 8:27 pm

  Honey – når man stikker næsen frem i det offentlige, vil der altid være et par stykker der mener noget andet. Tonen i det offentlige rum er blevet hård og ubarmhjertelig – faktisk rigtig grim til tider. Det er ok at give kritik, og man skal kunne tage kritik til sig og reflekterer over den – men de skal komme med deres kritik på en ordentlig måde.

  Børst det af skulderen – hav ondt af dem “tænk at de stakkels mennesker ikke er bedre opdraget end at svine nogen til” – Fokuser på dem der holder af dig – det ser ud til at være mange – op med næbbet piphans, – dine vinger kan bære dig 🙂
  Knus Gittemor

  • Reply
   Hamsa Yassin
   september 21, 2014 at 10:03 pm

   Kære Gitte!
   Du er savnet! Og din glæde kan altid få en til at smile.. Det så dejligt! Tak for din støtte! Det betyder så meget! Jeg VIL se dig næste gang i kbh <3 Sov dejligt!

 • Reply
  Gitte Christensen
  september 21, 2014 at 8:27 pm

  Honey – når man stikker næsen frem i det offentlige, vil der altid være et par stykker der mener noget andet. Tonen i det offentlige rum er blevet hård og ubarmhjertelig – faktisk rigtig grim til tider. Det er ok at give kritik, og man skal kunne tage kritik til sig og reflekterer over den – men de skal komme med deres kritik på en ordentlig måde.

  Børst det af skulderen – hav ondt af dem “tænk at de stakkels mennesker ikke er bedre opdraget end at svine nogen til” – Fokuser på dem der holder af dig – det ser ud til at være mange – op med næbbet piphans, – dine vinger kan bære dig 🙂
  Knus Gittemor

  • Reply
   Hamsa Yassin
   september 21, 2014 at 10:03 pm

   Kære Gitte!
   Du er savnet! Og din glæde kan altid få en til at smile.. Det så dejligt! Tak for din støtte! Det betyder så meget! Jeg VIL se dig næste gang i kbh <3 Sov dejligt!

Leave a Reply