MEDINA BY GOSH HAUL – VIDEO + VIND PARFUMEN “JALOUSI” MED MEDINA’S AUTOGRAF..!

24. september 2014

foto 2

| MEDINA By GOSH Lip Balm | MEDINA by GOSH Black Lights Mascara | MEDINA by GOSH You & I BB cream | MEDINA by GOSH Arrogant INK Eye Liner | MEDINA by GOSH Happening Mascara | MEDINA by GOSH I’m Waiting Lipstick | Medina Deo Spray | MEDINA by GOSH Jalousi EdP 50 ml | MEDINA by GOSH Perfect Drug EdP 50 ml |

_____________________________________________________________________________________________________________

Jeg elsker Medina og nu har jeg prøvet en del af hendes produkter af fra ” MEDINA by Gosh ” serien. Jeg har lavet en video som er på min Youtube- kanal nu (SE VIDEOEN HER!) Hvor i også kan vinde ” Jalousi ” parfumen med Medina’s autograf! Jeg finder den heldig vinder næste onsdag d. 1 oktober! Husk at følg med på min kanal (HAMSA YASSIN) XO.

foto (6)


I Samarbejde med Gosh Danmark.

 • Svar
  Kourtney K
  24. september 2014 at 20:01

  Hi Hamsa. Great job

 • Svar
  Kourtney K
  24. september 2014 at 20:01

  Hi Hamsa. Great job

 • Svar
  Lisa
  25. september 2014 at 12:52

  Hvor er du sød, man bliver i så godt humør af dig. <3

 • Svar
  Lisa
  25. september 2014 at 12:52

  Hvor er du sød, man bliver i så godt humør af dig. <3

Skriv en kommentar