BLIVER MAN LYKKELIG AF AT TABE SIG..?

5. oktober 2014

Det længe siden, at jeg har skrevet om min vægttab og omkring hvordan det har været og om mine tanker osv. Der rigtig mange af jer, som har spurgt mig ind til, om man bliver lykkelig af at ha’ tabt sig så meget? Og det har jeg faktisk tænkt på længe, og  svaret er NEJ…! Man bliver ikke lykkelig af at man har tabt sig! Man bliver lykkelig af at man kan passe noget tøj eller se godt ud.. Men det reder ikke alt fordi man er har tabt sig.. Hvis jeg skal være helt ærlig, så tænker jeg faktisk tit tilbage til for 2 år siden om jeg måske var mere lykkelig dengang en nu.? Jeg gik ikke op i at ha’ makeup på, ta’ 1000 selfies eller bruge flere timer på at gøre’ mig klar til en fest, event eller den røde løber.. Men igen? Det jo vigtigt at man ser godt ud, når man skal ud til den slags? Der kommer presse og mange andre store mennesker.. Så vil man jo ikke se trist ud..?! Jeg kan godt savne, at jeg ikke skal tænke på at skulle se godt ud fordi jeg skal noget…(Jeg elsker dog  at gøre mig lækker!) Men at det bare er kæmpe del af min hverdag nu.. Det kan jeg måske blive lidt skæmt over! Lige meget hvad, skal man altid huske at følge sit hjerte, og nej, du bliver ikke lykkelig af at tabe dig! Det samme gælder botox, og hvad man nu kan få lavet nu til dags..!

| HUSK AT SE MIN NYESTE VIDEO PÅ MIN YOUTUBE – KANAL… HER |

Image-1 (1)

 • Svar
  Bente
  5. oktober 2014 at 18:39

  Hold ud!! Flot klaret Hamsa❤️. Fortsæt med din gode livsstil. Kys

 • Svar
  Bente
  5. oktober 2014 at 18:39

  Hold ud!! Flot klaret Hamsa❤️. Fortsæt med din gode livsstil. Kys

 • Svar
  Matthew Stendal
  5. oktober 2014 at 19:07

  Ja, en masse mennesker tænker, at lige så snart de har tabt sig så bliver de glade og lykkelige, men er ikke altid tilfældet. Ofte derfor man tager på igen.

  • Svar
   Hamsa Yassin
   5. oktober 2014 at 21:06

   Ved ikke helt om de tager på.. Men er ihvertfald ikke lykkelig over et vægttab 🙂 Det redder ikke alt.

 • Svar
  Matthew Stendal
  5. oktober 2014 at 19:07

  Ja, en masse mennesker tænker, at lige så snart de har tabt sig så bliver de glade og lykkelige, men er ikke altid tilfældet. Ofte derfor man tager på igen.

  • Svar
   Hamsa Yassin
   5. oktober 2014 at 21:06

   Ved ikke helt om de tager på.. Men er ihvertfald ikke lykkelig over et vægttab 🙂 Det redder ikke alt.

 • Svar
  Ida
  6. oktober 2014 at 10:54

  Virkelig stor ros til dig:). Hvor ser du bare godt ud! Og du har helt sikkert ret i, at man ikke bliver lykkelig, men det hjælper en godt på vej. Godt gået!!:)

 • Svar
  Ida
  6. oktober 2014 at 10:54

  Virkelig stor ros til dig:). Hvor ser du bare godt ud! Og du har helt sikkert ret i, at man ikke bliver lykkelig, men det hjælper en godt på vej. Godt gået!!:)

Skriv en kommentar