HVORNÅR ER MAN LYKKELIG..!?

7. oktober 2014

Det tænker jeg faktisk tit over.. “Hvornår er du lykkelig Hamsa?” Jeg synes ikke ,at jeg er ulykkelig.. Selvfølgelige kan jeg også ha’ de dage, hvor jeg bare hader ALT og ALLE! Det kan faktisk blive meget slemt for mig.. Ikke at jeg vil bruge min ADHD, som undskyldning.. Men det er med til, at jeg bare kan flyve op og måske reagere som andre ikke ville ha’ gjort i situationen… Men jeg arbejder helt klart på at blive bedre til at ikke gå amok hele tiden! Jeg er ikke pinlig over min ADHD..! Det er jo en del af mig? Uden den, har jeg ikke kunne være den jeg er. Noget som kan pisse mig af er , at nogle mennesker er så smålig til at dømme folk på deres diagnoser?! Nå..  Nu kom jeg helt fra hvornår man var lykkelig i sit liv? Mange tror, at man er lykkelig fordi man kommer i et forhold osv.. Og det kan da også godt være at man er lykkelig i det.. Men jeg tror at jeg er lykkelig når jeg kommer igennem små kampe og aldrig giver op.. Jeg husker mig altid på, at man skal være taknemmelig for den man er, og at man ikke skal misunde andre..

| HUSK AT FØLG MED PÅ MIN YOUTUBE-KANAL… HER |

 • Svar
  Camilla Tindhof Andersen
  7. oktober 2014 at 19:15

  Præcis min søde! Du er så sej og uden min Epilipsi er jeg ikke den jeg er

 • Svar
  Camilla Tindhof Andersen
  7. oktober 2014 at 19:15

  Præcis min søde! Du er så sej og uden min Epilipsi er jeg ikke den jeg er

 • Svar
  Lesbii
  7. oktober 2014 at 19:15

  Hej my love<3<3. Hvor er du bare dejlig, og hvor fedt at du er så ærlig omkring din sygdom. Jeg har også selv ADHD, så kan godt sætte mig ind i din verden! Det er ikke altid nemt, men ja, vi er den vi er. Folk som dømmer, er intet værd! De skal bare lukke deres mund, og fokusere på dem selv og deres store ego.. Bliv ved, du gør det mega godt<3. Mys fra Bimbo!!!<3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   7. oktober 2014 at 19:18

   Har du også ADHD? <3 Du må ha' mange diagnoser søde :s Dejligt at se at du holder ud! Alt kærlighed til dig bimbo<3

 • Svar
  Lesbii
  7. oktober 2014 at 19:15

  Hej my love<3<3. Hvor er du bare dejlig, og hvor fedt at du er så ærlig omkring din sygdom. Jeg har også selv ADHD, så kan godt sætte mig ind i din verden! Det er ikke altid nemt, men ja, vi er den vi er. Folk som dømmer, er intet værd! De skal bare lukke deres mund, og fokusere på dem selv og deres store ego.. Bliv ved, du gør det mega godt<3. Mys fra Bimbo!!!<3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   7. oktober 2014 at 19:18

   Har du også ADHD? <3 Du må ha' mange diagnoser søde :s Dejligt at se at du holder ud! Alt kærlighed til dig bimbo<3

 • Svar
  Lesbii
  7. oktober 2014 at 19:22

  Ja, har faktisk en del diagnoser. Men sådan er det jo:). Så har jeg held i alt mulig andet!! God aften til dig<3<3..

  • Svar
   Hamsa Yassin
   7. oktober 2014 at 19:23

   du er så sød! Du kan altid skrive bimbo <3 Kram..

 • Svar
  Lesbii
  7. oktober 2014 at 19:22

  Ja, har faktisk en del diagnoser. Men sådan er det jo:). Så har jeg held i alt mulig andet!! God aften til dig<3<3..

  • Svar
   Hamsa Yassin
   7. oktober 2014 at 19:23

   du er så sød! Du kan altid skrive bimbo <3 Kram..

Skriv en kommentar