HVORNÅR ER MAN LYKKELIG..!?

oktober 7, 2014

Det tænker jeg faktisk tit over.. “Hvornår er du lykkelig Hamsa?” Jeg synes ikke ,at jeg er ulykkelig.. Selvfølgelige kan jeg også ha’ de dage, hvor jeg bare hader ALT og ALLE! Det kan faktisk blive meget slemt for mig.. Ikke at jeg vil bruge min ADHD, som undskyldning.. Men det er med til, at jeg bare kan flyve op og måske reagere som andre ikke ville ha’ gjort i situationen… Men jeg arbejder helt klart på at blive bedre til at ikke gå amok hele tiden! Jeg er ikke pinlig over min ADHD..! Det er jo en del af mig? Uden den, har jeg ikke kunne være den jeg er. Noget som kan pisse mig af er , at nogle mennesker er så smålig til at dømme folk på deres diagnoser?! Nå..  Nu kom jeg helt fra hvornår man var lykkelig i sit liv? Mange tror, at man er lykkelig fordi man kommer i et forhold osv.. Og det kan da også godt være at man er lykkelig i det.. Men jeg tror at jeg er lykkelig når jeg kommer igennem små kampe og aldrig giver op.. Jeg husker mig altid på, at man skal være taknemmelig for den man er, og at man ikke skal misunde andre..

| HUSK AT FØLG MED PÅ MIN YOUTUBE-KANAL… HER |

 • Reply
  Camilla Tindhof Andersen
  oktober 7, 2014 at 7:15 pm

  Præcis min søde! Du er så sej og uden min Epilipsi er jeg ikke den jeg er

 • Reply
  Camilla Tindhof Andersen
  oktober 7, 2014 at 7:15 pm

  Præcis min søde! Du er så sej og uden min Epilipsi er jeg ikke den jeg er

 • Reply
  Lesbii
  oktober 7, 2014 at 7:15 pm

  Hej my love<3<3. Hvor er du bare dejlig, og hvor fedt at du er så ærlig omkring din sygdom. Jeg har også selv ADHD, så kan godt sætte mig ind i din verden! Det er ikke altid nemt, men ja, vi er den vi er. Folk som dømmer, er intet værd! De skal bare lukke deres mund, og fokusere på dem selv og deres store ego.. Bliv ved, du gør det mega godt<3. Mys fra Bimbo!!!<3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   oktober 7, 2014 at 7:18 pm

   Har du også ADHD? <3 Du må ha' mange diagnoser søde :s Dejligt at se at du holder ud! Alt kærlighed til dig bimbo<3

 • Reply
  Lesbii
  oktober 7, 2014 at 7:15 pm

  Hej my love<3<3. Hvor er du bare dejlig, og hvor fedt at du er så ærlig omkring din sygdom. Jeg har også selv ADHD, så kan godt sætte mig ind i din verden! Det er ikke altid nemt, men ja, vi er den vi er. Folk som dømmer, er intet værd! De skal bare lukke deres mund, og fokusere på dem selv og deres store ego.. Bliv ved, du gør det mega godt<3. Mys fra Bimbo!!!<3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   oktober 7, 2014 at 7:18 pm

   Har du også ADHD? <3 Du må ha' mange diagnoser søde :s Dejligt at se at du holder ud! Alt kærlighed til dig bimbo<3

 • Reply
  Lesbii
  oktober 7, 2014 at 7:22 pm

  Ja, har faktisk en del diagnoser. Men sådan er det jo:). Så har jeg held i alt mulig andet!! God aften til dig<3<3..

  • Reply
   Hamsa Yassin
   oktober 7, 2014 at 7:23 pm

   du er så sød! Du kan altid skrive bimbo <3 Kram..

 • Reply
  Lesbii
  oktober 7, 2014 at 7:22 pm

  Ja, har faktisk en del diagnoser. Men sådan er det jo:). Så har jeg held i alt mulig andet!! God aften til dig<3<3..

  • Reply
   Hamsa Yassin
   oktober 7, 2014 at 7:23 pm

   du er så sød! Du kan altid skrive bimbo <3 Kram..

Leave a Reply