MIN WEEKEND MED DÅRLIG RYG..!

19. oktober 2014

Hej bloggen!

Har i haft en dejlig ferie og weekend? Jeg har ihvertfald haft en dejlig weekend udover min dårlige ryg! Jesper kom herhjem i går og så Grease med mig, og vi hyggede! Han er en super dejlig fyr! Glæder mig allerede til at se ham igen.. I morges da jeg stod op, havde jeg de vildeste rygsmerter, som jeg stadig har lige nu! Jeg tror vist , at jeg har lagt forkert i nat og tror jeg har fået  hold i ryggen. Håber at det snart går over! Jeg har filmet til min YouTube-kanal i dag og skal til at klippe det sidste sammen. Jeg var ude at handle ind med Michelle og vi fik os lavet lækkert aftensmad som bestod af kylling og rod-frugter.. Jeg starter i skole igen på tirsdag, så jeg har stadig en fridag i morgen! Ønsker jer en dejlig ny uge! xx.

Image-1

Image-1 (1)

 • Svar
  Inez
  19. oktober 2014 at 18:49

  Rigtig god bedring med ryggen, Hamsa – kender det…

  • Svar
   Hamsa Yassin
   19. oktober 2014 at 18:55

   Tak søde! Hva så? har du tit problemer med ryggen? 🙁

 • Svar
  Inez
  19. oktober 2014 at 18:49

  Rigtig god bedring med ryggen, Hamsa – kender det…

  • Svar
   Hamsa Yassin
   19. oktober 2014 at 18:55

   Tak søde! Hva så? har du tit problemer med ryggen? 🙁

Skriv en kommentar