AV AV AV AV AV…?!

oktober 20, 2014

Jeg har haft den værste nat længe! Min ryg gjorde så ondt! Av! Dog er den bedre i dag.. Min ryg er åbenbart 90% skæv og jeg er helt stiv i kroppen.. Oveni at jeg bare havde troede at jeg havde hold i ryggen! Jeg fik kigget på det og løsnet det op (det gjorde pænt ondt!!) Nu skal jeg lave en masse øvelser til i morgen og så bliver der kiggede på det igen. Jeg har været ude at gå, troede seriøst at jeg ikke ville kunne rejse mig de næste par dage! Det går bedre med ryggen lige nu.. Ingen træning i dag, hvilket jeg bare har haft set frem til.. Glæder mig til at det snart går over!

{ HUSK AT SE MIN NYESTE VIDEO PÅ YOUTUBE – HER }

 • Reply
  frederikke
  oktober 20, 2014 at 1:33 pm

  Hvor det syndt for dig søde Hamsa det fortjener du slet ikke♥

  • Reply
   Hamsa Yassin
   oktober 20, 2014 at 1:56 pm

   Hvor er du sød! Dejlig dag til dig! 🙂

 • Reply
  frederikke
  oktober 20, 2014 at 1:33 pm

  Hvor det syndt for dig søde Hamsa det fortjener du slet ikke♥

  • Reply
   Hamsa Yassin
   oktober 20, 2014 at 1:56 pm

   Hvor er du sød! Dejlig dag til dig! 🙂

 • Reply
  Anne-Mette
  oktober 21, 2014 at 1:46 pm

  Øv sødeste!! Det må ikke være rart for dig:/. Håber snart, at ryggen får det bedre<3.

 • Reply
  Anne-Mette
  oktober 21, 2014 at 1:46 pm

  Øv sødeste!! Det må ikke være rart for dig:/. Håber snart, at ryggen får det bedre<3.

 • Reply
  Anni
  oktober 21, 2014 at 1:48 pm

  Av, av av.. Det lyder ikke godt:(. Har du slået din ryg eller noget?

 • Reply
  Anni
  oktober 21, 2014 at 1:48 pm

  Av, av av.. Det lyder ikke godt:(. Har du slået din ryg eller noget?

Leave a Reply