UNDSKYLD IGEN..!? I KNOOOOW.

oktober 24, 2014

JAAA… JEG VED DET! Jeg skal til at ta’ mig sammen! Jeg updater jo ikke som før herinde.. i know! SORRY! Der sker bare 1000 ting i mit liv lige fortiden, og det bare ikke godt nok at jeg ikke bloggere 2-3 gange om dagen som før! You know.. Jeg bruger SÅ meget tid på min YouTube-Kanal pt.. Dér jeg stadig er meget ny indenfor det er dét bare så vigtigt at man kæmpe for det! Jeg vil bare kæmpe for mine mål og drømme og det ved i godt! Jeg skal nok ta’ mig sammen til at kunne blogge igennem som før! Trust me.. Tingene skal bare falde til ro igen! Hvordan går det så derude? Har i det godt? Kys!

 • Reply
  alberte og stine
  november 4, 2014 at 10:14 am

  der går fint ,men vi venter på svar fra dig<3

 • Reply
  alberte og stine
  november 4, 2014 at 10:14 am

  der går fint ,men vi venter på svar fra dig<3

Leave a Reply