FACIAL APPLICATOR / IT’ WORKS..!

26. oktober 2014

Hej bloggen!

Jeg har brugt min formiddag på at teste dette produkt ” Facial Applicator ” Som min veninde Line sendte til mig fra hendes shop. Jeg har fået et par’ stykker som jeg også kommer til at anmelde herinde på bloggen. Som sagt er denne Facial Applicator, som kan: Strammer, toner og former og giver dit ansigt et løft / Mindsker udseendet af fine linjer og rynker, lindrer og glatter gennem løbende hydrering / 45 minutter til en mere strålende, yngre udseende udgave af dig. Jeg elsker dette produkt! Mit ansigt er helt baby-blød lige nu og ren!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

IMG_1362

{ I KAN SKRIVE TIL LINE  ELLER KØBE DISSE PRODUKTER HOS HENDE – LIGE HER! }

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Sponsoreret indlæg og 110 % min ærlig mening.

    Skriv en kommentar