HVAD GØR’ MIG GLAD IGEN..?! HUSK ALTID DIG SELV..!

4. november 2014

Hej bloggen! I går skrev jeg, at jeg havde haft en skod mandag… Og det hele var øv! Nu får I lige lidt af historien! Jeg hader vinter.. Faktisk er det blevet bedre de sidste par’ år, men jeg bliver meget påvirket af, at det hurtigt bliver mørkt udenfor og at det bliver så koldt! Dog er det altid starten af vinteren jeg faktisk har det, som jeg har nu. Det bliver forhåbentligt bedre igen i år med tiden! I dag tog jeg bare fri fra skolen og bare ville gøre noget godt for mig selv! Jeg startede med at gøre rent i hele lejligheden og vaske tøj, så det hele så godt ud her hjemme.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Det super vigtigt, at man gør’ noget godt for sig selv! Jeg valgte at klippe den video færdig som jeg er i gang med til min YouTube-kanal. Hvad gør’ mig glad..? Det ér bestemt min blog, YouTube og selvfølgelig også mine kære læsere! I betyder så meget for mig! Tak for I altid er dér for mig, og at i altid forstår mig!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Igår fik jeg lavet mine negle hos min elskede negle-dame Joyce Laugesen! Tak hendes negle- profil ud HER. Hvad synes om dem? Jeg elsker denne efterårs farve!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Det er super vigtigt, at man spiser sundt i denne her mørke tid.. Især for en som mig, som ikke når at nyde den korte “dags-lys” Så jeg fixede mig noget havregryn med mælk og blå-bær (Jeg elsker det så fucking meget!!) En Vitamin Well Care ved siden af skader heller ikke! Jeg har haft et langt bad med maske og forkælet mig med en masse af lækre produkter! Jeg vil fremover skrive disse “Tips til et godt liv” herinde på bloggen. Kærlighed herfra! Husk at passe på dig selv og bestemt være god mod dig selv! Vi blogges ved.

Processed with VSCOcam with f2 preset

 • Svar
  Alberte
  4. november 2014 at 18:55

  Hej hamsa
  Tjek din mail, direct og facebook
  Mig og min veninde har prøvet at komme i kontakt med dig. Det er vigtigt

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. november 2014 at 19:22

   Jeg deltager ikke i de opgaver.. Har sagt nej til alle 🙂

 • Svar
  Alberte
  4. november 2014 at 18:55

  Hej hamsa
  Tjek din mail, direct og facebook
  Mig og min veninde har prøvet at komme i kontakt med dig. Det er vigtigt

  • Svar
   Hamsa Yassin
   4. november 2014 at 19:22

   Jeg deltager ikke i de opgaver.. Har sagt nej til alle 🙂

Skriv en kommentar