DE TYPER, SOM GIVER MIG KVALME PÅ HØJESTE PLAN..!

9. november 2014

HEJ BLOGGEN!

Jeg har bare lyst til at dele alt med jer.. Ja, også de typer ,som jeg bestemt er vil undgå! Jeg synes det fedt at dele mange sider af mig selv! Jeg hverken flov eller bange for at sige mine meninger til jer! (Det ved i efterhånden også godt!! – Især jer ,som har fulgt mig længe) Jeg skriver ikke nogle navne,  bare mine oplevelser som bestemt har givet mig kvalme! Dem kender vi vel alle sammen til, ikke? I var ret vilde med mit andet indlæg om “ FEM TING SOM JEG BARE HADER FOR GROFT! ” Her får i bare et par stykker af  hvad, der kan gi’ mig kvalme.

Jeg kan få kvalme af: Når jeg laver en aftale med en veninde & ven (jeg har faktisk droppe nogen stykker pga. det!) Når man har en aftale har man en aftale! Er vi ikke enige om det? Super.. Hvis man laver en aftale omkring, at vi mødes kl 18:00 – er det cool nok.. Og hvis  personen  kommer 5 – 10 minutter forsent kan jeg godt leve med det.. Men hvis man hver gang kommer (og ikke kun ene gang, men gentagende gange) dukker op et par’ timer senere end man har aftalt, kan pisse mig så fucking meget af! Det kan virkelig give mig kvalme..!

Jeg kan få kvalme af: Man møder enten en i byen eller får en besked på Facebook & Instagram what ever.. ” Du er en super sej og flot fyr! Men jeg er ikke homo selv.. Så du ikke tror, at der er noget – #NoHomo ” Øh..? Er det bare mig eller er det nødvendigt at man lige skal undestege, at man ikke selv er homo..?  Hvad rager det mig? Nogen fyre skulle virkelig til at tænke sig om! FAT DET NU! BARE FORDI MAN ER TIL SIT EGET KØN, SÅ SPRINGER MAN ALTSÅ IKKE PÅ ALT OG ALLE!? (det værste er, at mon de faktisk tror at man er til alle typer.?)

 Jeg kan få kvalme af: Kællinger som konstant skal sige ” fuck hun er grim og tyk”, men alligevel vil du ind og se på hendes billeder, og du kender til hvad hun går og laver..? Stop med at være misundelig so! Vær’ stolt af den du er og lad vær’ med at se ned på andre som du åbenbart har ondt i røven over..!

– Det kan gi’ mig kvalme.. Håber ikke ,at nogen føler sig ramt! Det er et sjovt indlæg, og den er ikke pyntet på ALLE! || Se hvordan jeg lægger et  No Makeup & Makeup – HER!

 • Svar
  Sisse Matthiesen
  9. november 2014 at 18:45

  Dude you are so damn right! Især den sidste

 • Svar
  Sisse Matthiesen
  9. november 2014 at 18:45

  Dude you are so damn right! Især den sidste

Skriv en kommentar