LIGE NU.

14. november 2014

Tænker  jeg tilbage på en sommer på en som jeg bare savner! Klokken er 03:43, og jeg kan bare ikke sove! Seriøst… Jeg ved ikke hvad dér sker for mig  lige tiden? Hvis i har set en af mine “Gør’ dig klar med mig videoer” Snakker jeg også om at her til vinter bliver jeg bare påvirket af det hele.. Selv små ting kan få mig til at være ked af det! Hm.. Jeg skal op og træne kl 09.00, som jeg bare glæder mig til! Jeg har længe ikke skrevet om sundhed herinde på bloggen, men det kommer  jeg til igen i det nye år.. Lige nu vil jeg bare ønske at jeg kunne falde i søvn.

(Nogen af mine billeder fra sommer 2014.. I miss it!)

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

foto 2 (10)

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

    Skriv en kommentar