NÅR ENS TANDLÆGE RINGER OG SIGER….!

november 17, 2014

” Kan vi rykke aftalen til en anden dag..?” Får jeg bare lyst til at danse rundt! HAHA! Jeg hader ikke min tandlæge.. Men bare ALT det som høre med til! Jeg har skrevet om den lange tid hos min tandlæge førhen herinde.. Men dér skal jo tjekkes op på det, og se om det hele er som det skal være! Nu kan jeg trække den lidt længere ud og nyde mandagen!  Yes, yes!

foto 3 (3)

 • Reply
  Simone
  november 25, 2014 at 8:03 am

  Hej Hamsa

  Jeg er lige flyttet til Hellerup og leder efter en ny tandlæge. Hvilken bruger du og er du glad for den? Jeg er blevet anbefalet at skrve mig op hos tandklinikken.biz/ – men jeg ved ikke noget om hvilke tandlæger i Hellerup, der er gode:)

  Simone

  • Reply
   Hamsa Yassin
   november 25, 2014 at 9:47 am

   Hej søde 🙂 jeg har jo tandlæge her i Holstebro 🙂 Har du søgt på Google??
   Knus

 • Reply
  Simone
  november 25, 2014 at 8:03 am

  Hej Hamsa

  Jeg er lige flyttet til Hellerup og leder efter en ny tandlæge. Hvilken bruger du og er du glad for den? Jeg er blevet anbefalet at skrve mig op hos tandklinikken.biz/ – men jeg ved ikke noget om hvilke tandlæger i Hellerup, der er gode:)

  Simone

  • Reply
   Hamsa Yassin
   november 25, 2014 at 9:47 am

   Hej søde 🙂 jeg har jo tandlæge her i Holstebro 🙂 Har du søgt på Google??
   Knus

Leave a Reply