DERFOR: SKAL DU NEMLIG VÆR’ DIG SELV..!

december 2, 2014

Jeg får den hele tiden.. Faktisk alt for tit! Hvordan tør du at være dig selv..? Eller Hvordan bliver jeg mig selv..? Hm.. Måske lyder det bare alt for nemt.. ” Bare vær dig selv” Jeg tror ikke på at der er nogen mennesker derude, som ikke vil være sig selv 100%! Er det overhovedet det værd at være sig selv? JA, FUCKING JA! Jeg står 120 % inde for hvem jeg er, og hvordan jeg er! Jeg er ikke perfekt eller bedre end alle andre! Jeg elsker at jeg kan sige eller gøre præcis det, som jeg har lyst til, uden at andre skal fortælle mig, at det er rigtigt eller forkert! Jeg kan blive stik-tosset hvis nogen siger “Du skal” Nej! Der er sgu ikke noget, som jeg skal! Og ja, så er der jo de typer som “bliver nød til at være en anden” for at være sammen med de mennesker, som de nu har omkring sig.. Det synd for dem ja! Men man kan vel også godt forstå dem på en måde..? Selvom jeg aldrig havde regnet med at skulle sige det i mit liv.. Så forstår jeg faktisk, at nogen virkelig har facade på, når der er nogle “seje” omkring dem.. Folk er så onde nu til dags! Det handler ikke om andet end at beskytte sig selv så meget som muligt! SØRGELIGT! Jeg har ingen kur for at man kan være sig selv.. Men man kan fandeme tænke over, om man vil leve sit liv eller, om man vil være en slags slave for andre..

Processed with VSCOcam with a6 preset

Folk må sige hvad de vil om mig, eller hade mig for den jeg er.. Jeg ku’ seriøst ikke være mere ligeglad.. Jeg er den jeg er, og står inde for mit liv.. Og jeg håber af hele mit hjerte, at andre også får den tanke engang sit liv.. Ellers synes jeg sgu ikke der er noget værd i livet! Man skal virkelig nyde sit liv og ikke bruges af at andre skal nyde af dig!

    Leave a Reply