DEN HELDIG VINDER FRA UNIWATCHES | MARC JACOBS!

3. december 2014

For nogle uger siden holder jeg en konkurrence fra Uniwatches, om et gavekort på 500 kroner, og nu har jeg nemlig fundet den heldige vinder! Jeg vil tak til alle jer, som altid deltager i mine giveaway’s! Det betyder super meget og i ved, at der altid kun er en eller flere vindere! Der kommer altid nye konkurrencer herinde, Instagram og min Youtube-kanal! Husk at holde øje!

x DEN HELDIG VINDER ER: SARAHMANDER99 – Du skal sende mig et mail på (hamsayassin@live.dk) x

Processed with VSCOcam with t1 preset

Uniwatches, har mange super mange mærker som bla. Marc Jacobs, Michael Kors, Skagen, og mange flere! Her i julen kan i nemlig spare helt op til 53 % på mange forskellig mærker, så husk at tjekke deres hjemmeside ude – HER.

Sponsoreret af Uniwatches

    Skriv en kommentar