SÅDAN SPARER DU PÅ JULEGAVER + MIT NYESTE KØB!

6. december 2014

Her i julen bruger man ekstrem mange penge, hvilket jo er helt forståeligt da man skal købe gaver + forkæle sig selv! Man skal jo blandt andet til julefrokoster og mon ikke at de fleste får brugt penge på tøj, sko, makeup og andre produkter? Man kan faktisk spare rigtig mange penge her i december måned! Først og fremmest skal man gide og kigge efter tilbud.. Man behøver ikke engang at kigge i avis-reklamerne (det gør’ jeg aldrig selv) For her på nettet kan du følge med i, hvor der er rabat. Der er helt op til 50 – 70 % på forskellige sider… Jeg har selv købt nogle lækre produkter og vil vise jer hvor meget jeg faktisk fik sparet.. Det kom helt bag på mig!

Jeg fik købt denne Solpudder, fra Yves- Rocher. Produktet’s fastepris er 165,00 kroner og jeg købte den for kun 82,50 kroner! Det vil sige at jeg sparede lige 50 %! Og selvom man vil mene det var mere end rigeligt, fik jeg da også en præmie med, som jeg selv kunne vælge… Jeg valgte en kåbe! Hihi! Jeg skal nok få taget nogle billeder og poste det inde på min instagram.

IMG_4216

Jeg var inde hos The Body Shop og kunne mærke at det var længe siden at jeg havde været derinde og shoppe! Det var det godt nok også..! Engang lavede jeg ikke andet end at shoppe hos dem.. Good times! Jeg har et medlems-kort hos dem og der får man altid 10 % per’ køb. – Man kunne handle for 400,00 kroner (10 % per’ produkt oveni) Og få et sæt håndcreme for 200,00 kroner! Jeg havde lige haft fødselsdag, så havde 50 kroner til gode.. Jeg fik købt RAINFOREST RADIANCE HAIR BUTTER, som engang var med i en Goodiebox og jeg måtte bare eje den! Oveni det fik jeg købt RAINFOREST RADIANCE SHAMPOO + RAINFOREST RADIANCE CONDITIONER, så har jeg nemlig hele serien næsten! Jeg elsker dem allerede! Jeg bruger Milk_Shake, til mit hår og det er dejligt at kunne prøve noget andet også. Jeg blev også nød til at prøve den nye olie, WILD ARGAN OIL THE RADIANT OIL, som kan bruges til både hår og krop (jeg bruger den kun til håret) Jeg har brug for meget olie til mit hår og prøver mig tit frem.. Jeg elsker denne Wild Argan Oli! Jeg fik jo også SEASONAL HAND CREAM TRIO, i gave af værdi af 200,00 kroner! Yes… i love The Body Shop! Jeg kom af med 465,00 kroner og fik sparet hele 307,00 kroner!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg har købt lidt makeup, til næsten ingen penge.. Jeg bryder mig ikke om e.l.f. cosmetics, men deres børster kommer man ikke helt galt i byen med. Jeg har måttet prøve deres nye Contouring Blush & Bronzing Powder + Studio Stipple Brush. Jeg har aldrig brugt deres øjenvipper før og de kostede kun 20,00 kroner, så dem måtte jeg altså bare prøve! Jeg købte også et par med 40% rabat, til Black friday hos T.R. E. N. D!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg blev også lige nød til at prøve Wet n Wild Mega Slicks Lip Balm Stick, de koster 30-40 kroner (Nr. E126 – Rico Mauve) De minder meget om Baby Lips fra Maybelline New York. Jeg er virkelig glad for den og det er dejlig nemt at bruge til hverdag! Der findes flere farver, og vil rigtig gerne prøve dem af..

Processed with VSCOcam with f2 preset

    Skriv en kommentar