HVAD ER DER SKETE MED MIT LIV – SIDEN FOR LÆKKER TIL LOVE & FOR LÆKKER TIL KØBENHAVN..!?

12. december 2014

Selvom jeg bliver ved med at sige til mig selv, at de to dates med Gustav tilbage i November 2012 & Juni 2013 er fortid, og selvom jeg tror at folk har glemt det lidt kan jeg godt tro om! Jeg er, og forbliver ” Hamsa, som datede Gustav i de to afsnit” Og det vel i og for sig også okay. Det var jo dér det hele startede. Det eneste som kan være træls, er når folk siger “Årh, jeg havde så ondt af dig dér Gustav svinede dig til.” Eller “Du er meget bedre end det, hvorfor gad du og date ham” og mange flere mærkelig ting folk så spørger om.. Jeg forstår ikke, at nogle (IKKE ALLE) altid skal fokusere på det negative. Er det fordi I føler, at jeg er blevet hængt ud på tv og, at jeg føler mig flov? Haha! Så kan i altså godt tro om! Jeg vidste 100% selv hvad jeg gik ind til, og jeg fortryder på ingen måder! Jeg tabte mig, og har fået et helt andet forhold til mad og sunde madvaner! Jeg har en af Danmark’s største mandlig blogge, og jeg er blevet end del af Maze Multi Channel Network med de sejeste Youtuber i verden! Når ja.. Så blogger jeg jo også som Premium Blogger herinde hos Selected Bloggers! Som I nok ved er dér ikke længe til, at jeg snart dukker op på TV igen, og ikke nok med det; så har jeg også fortalt jer, at jeg også optager til et helt andet program, som vi faktisk startede med at optage helt tilbage i juni måned.. I TV-verdenen så tager det altså bare lang tid! Dér kan gå alt fra et halvt år til to år fra man har optaget til et program, til det kommer på TV. Det skal lige siges, at det jeg er med i, ikke er et reality program! Jeg har ikke noget imod reality, og har selv deltaget i de to afsnit men jeg har ikke lyst til, at være end del af programmer hvor man skal smide hinanden ud eller drikke sig pisse stiv på TV. Lysten har da været dér! Men jeg er blevet ældre, og har fundet ud af, at jeg ikke behøver at lave den slags for at skulle synes, at min liv gav mening! Tilbage til emnet! Jeg har fået JER! De bedste fans/læsere, og følgere som støtter mine drømme og i det hele taget hvad jeg foretager mig! Jeg ville ikke kunne alle disse ting uden jer, og jeg FUCKING elsker jer! Jeg kan sige, så meget at jeg kommer til at møde jer i det nye år (meet-ups) og meget mere! Tusind tak for i altid er der! Selv på en trist dag kan I få mig op i humør igen! Og ved I hvad?! Det havde jeg aldrig troet, at nogen fans kunne få mig til! Men det har I! I ved at min kærlighed til jer er stor! BTW: I skal nok regne med en nytårstale inde på min YouTube-kanal i år.. Hihi!

Image-1 (11)

 • Svar
  Hussien
  14. december 2014 at 18:02

  HAR SÅ MEGET RESPEKT FOR DIG !! 🙂

 • Svar
  Hussien
  14. december 2014 at 18:02

  HAR SÅ MEGET RESPEKT FOR DIG !! 🙂

 • Svar
  Hussien
  14. december 2014 at 18:03

  😉

 • Svar
  Hussien
  14. december 2014 at 18:03

  😉

Skriv en kommentar