JEG HAR IKKE BLOGGE I 3 DAGE FOR FØRSTE GANG..!

12. december 2014

Hej bloggen. I må undskylde at det har stået lidt stille de sidste to dage.. Men der har bare været så meget altså! Som I nok ved, var jeg i København fra Mandag – tirsdag nat, og siden jeg kom hjem har dér bare været fart på..! Det er slet ikke gået op for mig, at det er fredag i dag, og at det faktisk er weekend! Jeg hyggede mig i Købehavn! Jeg fik oplevet Christiania og meget andet! Igår lavede jeg optagelser med film-holdet fra NetHaderne, som starter i det nye år.. Jeg har allerede filmet med dem før og igår fik vi sat punktum for programmet! Jeg havde Jesper Friis med, som er meget tæt på mig og er blevet end kæmpe del i mit liv til optagelserne. Jeg kommer til at snakke meget mere med ham.. Hihi! Jer som følger med på Instagram, ved hvad jeg ellers har fortaget mig de sidste par dage..

Det var så smukt i København! Jeg fik oplevet Hotel D’ Angleterre udefra.. Så smukt!! Både om dagen og aften.. Det skal bare oplevelses engang..!

Processed with VSCOcam with f2 preset

IMG_4429

Til optagelserne i går.. Jesper og jeg! En af de dejligste mennesker i mit liv!

Processed with VSCOcam with f2 preset

    Skriv en kommentar