JULEGAVER TIPS TIL HAM ELLER HENDE..! || NIVEA

december 14, 2014

Hej bloggen! Mange af Jer har spurgt, om jeg ikke ville lave flere slags af min “Sådan sparer du penge på julegaver” indlæg, og jeg fik øje på disse sæt fra Nivea Danmark, som både er til mænd og kvinder. Det ikke alle, som har penge til de store julegaver, og man skal stadig huske på at julen ikke kun skal handle om gaver..! Men også at vær’ taknemmelig for sin medmennesker og nærmeste! Når man får en gave skal man lige meget hvad altid vise, at man er glad for den! Selvom det nok ikke er det man altid selv har ønsket kan man altid bytte gaven.

( TIL HENDE – NIVEA Sensitive make-up pung) Sød make-up pung/toilettaske med to af de mest populære produkter fra NIVEA Daily Essentials Sensitive-serien: 1 stk. Sensitive Miscellar Water, 200ml + 1 stk. Sensitive Dagcreme med SPF15, 50mlVEJL. PRIS: 99 DKK

Processed with VSCOcam with hb1 preset

( TIL HAM – NIVEA MEN Sensitive gavepakke med iPad-cover )

| Cleansing Face Wash Extra Gentle,100 ml | Shower Sensitive, 250ml Face Moisturizer, 75 ml.| iPad cover i en flot, klassisk blå nuance | VEJL. PRIS: 99 DKK

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Sponsoreret af  Nivea Danmark

    Leave a Reply