DEN HELDIG VINDER / DAGEN I DAG + MAZE BESØG..!

17. december 2014

TUSIND TAK TIL ALLE JER, SOM HAR DELTAGET I MIN HUNKERMÖLLER GIVEAWAY INDE PÅ INSTAGRAM..! Der over 1000 deltager og, som altid er dér kun en vinder! Jeg er, SÅ glad for at i altid deltager, og igen tusind tak! (Der kommer mange flere konkurrencer i det nye år!  Den heldig vinder er… @Mettekronholmjensen! Tillykke med det! Skriv til mig under ‘KONTAKT’ herinde på bloggen!

IMG_4942

Jeg havde besøg, af Brian From Denmark + Vores skønne Jesper Holger i dag! Vi har filmet…. Noget sjovt! Haha! Jeg glæder mig så meget til, at i skal se det hele! De skulle videre til Kolding, og filme den smukke Video-Maria, som også er Beauty / Fashion hos MAZE! Det var så godt, at se dem igen!  Husk at følg med på Maze-kanalen lige HER.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg er jo gået helt amok med det sunde mad igen + træning! HAHA! Jeg elsker det sgu..! Synes det dejligt, at komme helt igang igen! Har savnet det, og det er bestemt ikke helt nemt. Jeg glæder mig til at dele tips + lave videoer til jer i det nye år både herinde, og på min YouTube-Kanal.

    Skriv en kommentar