JEG HAR RYDDET OP I MINE PRODUKTER…!? JA TAK!

december 17, 2014

Eller ikke helt faktisk.. Jeg har ikke pakket alle mine produkter ud eller brugt dem endnu! Jeg skal jo bruge det jeg har først! Haha! Jeg har altid elsket produkter, makeup og duft! Jeg elsker bare at ha’ en masse, at kunne vælge imellem jo..? Og så er jeg jo så heldig, at ha’ denne blog, så tit får jeg tilsendt produkter til test eller bare får dem sponsoret.. Hvilket er en fordel hvis man har en kæmpe blog. Jeg tror slet ikke, at jeg ved hvor meget jeg faktisk bruger..?! Især her om vinteren.. Der bliver der ikke sparet på noget som helst! Jeg skal hverken ha’ tørre læber eller tørre hænder! Jeg rydder ofte op i mine produkter, og her den anden dag fik jeg ryddet HELT op, og her er de produkter som jeg bruger for tiden (ikke alle, men meget af det). Har i set min ” MAKEUP & PRODUKTER SAMLING” video..? Hvis ikke, så kan i se den HER.

Her fortiden er jeg helt tosset med denne parfume fra Medina By Gosh – Jalousi.. Jeg har en ekstra faktisk, men denne skal lige bruges op først! Jeg har også perfect drug parfumen.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Jeg skal til at finde en garderobe til alt mit makeup..! Jeg har meget mere, som bare er pakket ned.. I må gerne link til steder, som sælger ” makeup – holder ” eller hvad det nu hedder! Jeg er blevet så glad for min  False Lash Effect Mascara fra Max Factor..! Den er så god! I kan se videoen hvor jeg snakker om den HER.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

NÆSTEN alle mine hår produkter..! Ih jeg føler mig så heldig altså! Jeg elsker Milk_Shake, som jeg bruger super meget! Og mit nyeste køb fra The Body Shop.. Love it!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Disse produkter bruger jeg ikke fortiden. Noget af det er solcreme, og det har vi jo ikke bruge for lige pt tænker jeg..! Haha – Ellers bruger jeg faktisk en del af mine produkter fra – 417, jeg elsker at det er fra det døde hav! Bruger dem ikke til hverdag altid.. Men mere når jeg skal forkæle mig selv.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

    Leave a Reply