JEG SKAL VIDERE MED MIT LIV..?! #NÅRINTETERNOK

19. december 2014

I 2015, skal der ske en hel del med mit liv, og hvad er det så man siger? Nyt år, nye minder og alt andet crap, som man alligevel ikke holder.. Haha! Men hey! Jeg synes sgu at jeg holder på det jeg gerne vil opnå med mit liv. Tja, jeg kæmpede for et vægttab, og det lykkedes mig! Jeg har kæmpet med at blogge mig til tops, og det lykkedes også! Jeg er i gang med, at få min YouTube-kanal op og kører (jeg er stadig ret ny, hihi) Men alligevel er det gået stærkt! Det skal lige siges, at det ikke kun handler om, at få følgere for mig længere – slet ikke..! Jeg bliver lykkelig når der kommer flere, og flere til.. MEN jeg fucking elsker det jeg laver og det er DERFOR, at jeg gør som jeg gør! Jeg er fuldstændig ligeglad med, at der sidder en flok tabere derude, som ikke synes om det! Jeg har selv kæmpet for alt det, og jeg har lov til at være stolt; AND.. OH DON’T WORRY HATERS, I HAVE SO MUCH MORE YOU CAN HATE.. JUST WAIT! Jeg skal til at smide en flok mennesker ud af mit liv, og jeg skal videre – væk fra ligegyldige mennesker, som alligevel ikke vil mig det godt! Sangen “Når intet er godt nok – Medina” beskriver faktisk mine følelser meget godt til et par’ mennesker lige nu. Jeg gider ikke se tilbage på fortiden, jeg gider overhovedet ikke bruge mere tid på negativt energi! Jeg er træt af, at nogen smålige mennesker skal sidde og slikke røv på mig (haha den kan godt misforstås jo) Men I ved hvad jeg mener.. Jeg har hele tiden sagt til mig selv, at jeg aldrig vil fryse nogen ud af mit liv – men jeg kan ikke gå, og tvivle på folk som snakker bag min ryg, når jeg ikke er der. Det er der heller ingen som skal finde sig i. Jeg gider ikke give slip på alle de muligheder, som jeg har kæmpet mig frem til og skal gå og tænke på alt andet også. Det er slut, og nu starter 2015 snart!

Image-1 (14)

 • Svar
  Paulina Thøgersen
  19. december 2014 at 19:26

  Glæder mig til et helt nyt 2015 år med dig min skat. Kan slet ikke vente med at komme og besøge dig igen i Januar første weekend jeg har fri! Denne gang en hel weekend så vi har tid til massere af hygge!
  Du er fantastisk, og håber du får brugt min gave, hah <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   19. december 2014 at 19:27

   Hej min elskede! Bruger din gave fortiden faktisk! Haha! Du for dejlig! Jeg kan ikke vente <3 Love u!

 • Svar
  Paulina Thøgersen
  19. december 2014 at 19:26

  Glæder mig til et helt nyt 2015 år med dig min skat. Kan slet ikke vente med at komme og besøge dig igen i Januar første weekend jeg har fri! Denne gang en hel weekend så vi har tid til massere af hygge!
  Du er fantastisk, og håber du får brugt min gave, hah <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   19. december 2014 at 19:27

   Hej min elskede! Bruger din gave fortiden faktisk! Haha! Du for dejlig! Jeg kan ikke vente <3 Love u!

Skriv en kommentar