NEW YEAR’S TUTORIAL VIDEO + UPDATE LIFE..!

28. december 2014

Så er min New Year’s Makeup Look – video inde på min You-Tube! Håber at i synes om den! Tiden har virkelig været presset, og jeg har bare ikke orket at filme.. Men det kommer jeg til, at snakke meget mere om, i det nye år! Der kommer allerede en video imorgen + onsdag.. Idag har jeg faktisk bare sovet længe, faktisk helt til kl. 13:00 lå jeg i min seng..!? Det ligner slet ikke mig! Men ja ja det går sgu nok! Jeg havde planer om, at ta’ i fitness men de lukkede allerede kl 15:00 idag.. øv! Men imorgen skal jeg igang igen, og jeg glæder mig! Jeg har besøg af sødeste Mia lige nu, som jeg har kendt siden 6. klasse, og hun er flyttet til Næstved, men er i holstebro her i ferien.. Så dejligt at se hende!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

| HUSK AT STEMME PÅ MIG TIL #MODEBLOGPRISEN 2015 – I KAN STEMME PÅ MIG LIGE HER |

 • Svar
  Mia Holdgaard
  28. december 2014 at 20:58

  Tak for en dejlig aften skat, har nydt at være i dit selvskab igen ❤️ Om vi så er flere hunderede kilometer væk, ændre det intet

 • Svar
  Mia Holdgaard
  28. december 2014 at 20:58

  Tak for en dejlig aften skat, har nydt at være i dit selvskab igen ❤️ Om vi så er flere hunderede kilometer væk, ændre det intet

Skriv en kommentar