MANDAG D. 29 DECEMBER 2014 (UPDATE)

29. december 2014

Jeg sov, ikke lige så godt i nat… Faktisk fik jeg næsten intet søvn, så jeg stod op kl 06:00 og gjorde mig klar til fitness, og hvor var det bare dejligt at komme igang igen altså..! Lidt hårdt men sådan er det.. 6 dage uden træning kunne sagtens mærkes, så det godt at vi er igang igen… Haha! Jeg har filmet videoer til min YouTube-Kanal, og regner med at dér kommer endnu en video idag, som jeg skrev inde på instagram.. Jeg keder mig lidt lige nu, og vil faktisk bare slappe af! Høre lidt musik – Hvad laver i derude?

Jeg filmet til min #Julegaverhaul idag, så her er et billed af nogen, af mine gaver. Har i set  My New’s Makeup Look..?

IMG_6121

 • Svar
  Naja axholm
  29. december 2014 at 15:37

  uhhh glæder mig, tror jeg har set alle videoer, godt nyt år

 • Svar
  Naja axholm
  29. december 2014 at 15:37

  uhhh glæder mig, tror jeg har set alle videoer, godt nyt år

Skriv en kommentar